Struktureret, iderig og visuelt stærk redigerende til AllerBolig

Vi søger en redigerende journalist med ansvar for Feminas boligstof og for trendmagasinet Femina INDRET. Du skal elske at lege med ord, have en projektleder i maven og være stærk til at kommunikere visuelt. Og så skal du kunne se muligheder i det meste.

 

Lyder det som dig?

Dine opgaver er mange. Du skal udvikle ideer, skrive, redigere, guide stylister og coache freelancere. Du skal have styr på dine opgaver, overblik over produktionen og have et godt blik for layoutet. At overholde deadlines er for dig en selvfølge.  

Som person er du positiv og har et stærkt drive. Du får masser af ideer, udvikler dig af konstruktiv kritik og deler gavmildt ud af dit overskud. Du er fokuseret, struktureret og produktiv, og så kommer du med en journalistuddannelse i bagagen.

 

Vi er ambitiøse

Du vil blive en del af AllerBolig, en fælles fagredaktion i Aller Media, som producerer bolig- og livsstilsindhold til magasinerne Mad & Bolig, IN, Antik & Auktion, ugebladene Femina og Søndag og trendmagasinerne Indret, Retro og Compact Living. Du vil få ansvar for boligsiderne i de 52 Femina og de fem INDRET, der udkommer årligt, men vil også skulle bidrage til de øvrige medier.

Vi er en ambitiøs redaktion, der arbejder tæt sammen, fordi flere tænker bedre end en. Vi producerer det bedste livsstilsindhold til vores egne medier, men også til eksterne. Så du skal være åben for samarbejde og villig til at tænke kommercielt.  

 

Du vil også blive en del af et traditionsrigt mediehus, der er i rivende udvikling, og så vil du få byens bedste udsigt til Københavns havn fra din plads på Havneholmen 33.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte chefredaktør for AllerBolig Ulla Johanne Johansson på: ullajohanne.johansson@madogbolig.dk efter 17. juli.

 

Ansøgning:

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Samtaler vil blive afholdt i august. Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

 

Om Femina, INDRET og AllerBolig

I Aller Media A/S har vi samlet kræfterne på tværs af vores magasiner og ugeblade i fagredaktioner. En af dem er AllerBolig, en fagligt velfunderet redaktion baseret på journalister med speciale indenfor boligområdet. AllerBolig rådgiver om og producerer redaktionelt indhold, content marketing og native advertising til print, websites, apps og SoMe til Aller Medias egne medier og til eksterne kunder.

Femina er Danmarks ældste ugeblad til kvinder. Hver uge læser cirka 180.000 læsere med på print, mens www.femina.dk får besøg af ca. 450.000 brugere hver måned.

Ansøgningsfrist: 27. juli 2017

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S’ mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.