Microsoft BI-udvikler til dedikeret Nordisk BI-team

”Vi er et mindre team, så du får stor indflydelse og arbejder med alle slags BI-opgaver og -løsninger. Og så er vi super skarpe til det, vi laver, og sparrer på højt niveau. Jeg er sikker på, at du som ny kollega vil synes om det,” fortæller din kommende chef, Frederick Jensen.

 

Kan du se dig selv i et kompetent team med høj team-spirit, hvor du spiller en afgørende rolle i udviklingen af BI, og vil du have en hverdag i et moderne og innovativt mediehus i inspirerende omgivelser?

 

Et stærkt Nordisk BI-team med ambitioner

Du får tre engagerede BI-kollegaer og du kommer på en spændende rejse sammen med Aller, hvor data er et mere og mere centralt omdrejningspunkt. På vores nye Microsoft BI platform i Azure løser vi opgaver for hele Aller Group. Som team er vi uhøjtidelige, professionelle og så har vi et rigtig godt og stærkt teamwork. Vi sparrer og opererer på et højt fagligt niveau samt har en åben dialog og sjov hverdag på Havneholmen i København.

 

Som BI-udvikler er din hovedopgave – i tæt samarbejde med dit team – at udvikle og implementere nye løsninger samt hjælpe med support af eksisterende BI-løsninger på den nye BI-platform i Azure. Stillingen giver mulighed for at tilpasse opgaverne til netop dine kompetencer. Du får kontakt til forretningen rundtom i Danmark, Sverige, Norge, Finland. Vi er gode til at afholde online møder, og rejseaktivitet er derfor begrænset

 

”Vi går all-in på BI. Det kan vi ikke lade være med. Det er en meget alsidig stilling, hvor du både er med til at løse mindre opgaver samt større nye BI-projekter, som går på tværs af de nordiske landegrænser,” fortæller Frederick.

 

Er du klar til nye BI-udfordringer?

  • Du har minimum 3 års erfaring med BI på Microsoft-platformen og erfaring fra en lignende stilling med SQL og SSIS
  • Der ud over har du arbejdet med SSAS – multidimensionelle kuber eller Tabular
  • Vi ser også gerne, at du har erfaring med frontend og udvikling af rapporter og dashboards
  • Du trives i en omskiftelig hverdag i en kreativ branche samt med daglig kontakt til forskellige slutbrugere.

 

”For at blive en del af vores team, er det vigtigt, at du virkelig tænder på Business Intelligence og er interesseret i både det tekniske og forretningsmæssige aspekt. Du skal i høj grad synes, at data er spændende, og have lyst til at løse BI-udfordringer selvstændigt og som et stærkt team. Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er proaktiv, tålmodig og har gode kommunikationsevner,” slutter Frederick.  

 

Kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte mig på Frederick.Jensen@aller.com

 

Ansøgning:

Du tilkendegiver nemt din interesse for stillingen ved at sende dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S’ mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.