Redaktionschef på Familie Journal

 

Så er drømmejobbet ledigt. Danmarks bedste, største og hyggeligste ugeblad søger ny redaktionschef.

 

Har du en grundlæggende kærlighed til familieugebladsstof? Elsker du historier om helt almindelige menneskers liv – uanset om det gælder artikler, brevkasser eller læserfortællinger? Og er du i stand til at lede en stor redaktion, hvor du det ene øjeblik skal coache en journalist om en vigtig historie, og det næste skal tage stilling til billedvalget i et tillæg om farsretter? Så er du måske vores nye redaktionschef.

 

Jobbet:

Det er tale om et sjovt og udfordrende men også meget krævende job, så erfaring fra ugeblade eller lignende er et krav. Du skal desuden:

 • være en god leder
 • have næse for den gode familieugebladshistorie og være i stand til at lægge den rette vinkel – også i forhold til billedvalg og overskrift
 • have erfaring med artikelredigering og coaching af journalister
 • kunne se, hvordan SoMe og digitale platforme spiller sammen med print
 • være god til at planlægge, men også være hurtig og fleksibel, når kursen pludselig lægges om
 • have et ekstremt godt overblik. Du skal have styr på alle detaljer i produktionen lige fra oprettelsen af dummyen til det færdige blad sendes til trykkeriet
 • være idérig og kreativ
 • være god til mennesker og samarbejde – men også være i stand til at skære igennem og stå fast
 • have masser af humor og lune.

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Søren Johannesen på telefon 7234 2535.

 

Ansøgning:

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Tiltrædelse er snarest muligt, så ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2017

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

 • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
   
 • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S’ mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.