Vil du levere fremtidens kvalitetsindhold til danskerne?

Vil du arbejde med de stærkeste udgivelser i Danmark, og kan du underholde vores læsere med vedkommende kvalitetsindhold på nu- og fremtidens digitale platforme og enheder? Så er du måske den nye Transaction Coordinator i CTC (Content Transaction Center) hos Aller Media A/S.  

Sammen med vores redaktører skal du koordinere og tilrettelægge levering af indhold til vores apps og websites fra eksterne samarbejdspartnere. Du skal ikke producere indholdet selv, men du skal koordinere udgivelser til flere kanaler samt tilrette indhold til mobile enheder.

 

Din udfordring

Du skal brænde for indhold og kunne relatere det til forskellige målgrupper og deres anvendelse af moderne teknologi. Du skal benytte data og erfaring, så indholdet fastholder og engagerer vores mange læsere. Du kan arbejde med mange forskellige opgaver, daglige deadlines og beholde overblikket, når teknikken driller. Du tager også gerne en weekendvagt et par timer hver tredje uge, så vores læsere også har nyt at læse dér.

 

Dine kvalifikationer

 • Erfaring med – og interesse for, produktionsstyring af digitalt indhold
 • Kommunikationserfaring, gerne fra medievirksomhed eller bureau
 • Erfaring med at levere indhold til mænd og kvinder, også gerne til unge og ældre
 • Erfaring med digitale publiceringsværktøj, gerne AEM Mobile og inception
 • God forståelse for digital forretningsudvikling.

 

Hvem er du?

Som person er du løsningsorienteret. Du er en holdspiller, som gerne vil gøre en positiv forskel for kunder, brugere, kolleger og for Aller Media A/S. Du har måske en uddannelse i kommunikation eller medievidenskab, det vigtigste er dog, at du er den rette kandidat til jobbet.

 

Vi tilbyder

 • Et kreativt og innovativt miljø i et moderne mediehus ved havnefronten
 • En unik stilling, som du selv kan være med til at præge i fremtiden
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Fokus på medarbejdertrivsel.

 

Kontaktperson

For mere information om stillingen kontakt Allan Hjelm Gabe på e-mail allan.gabe@aller.com

 

Ansøgning

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under ’job’, eller klik på nedenstående link.

 

Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

 • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
   
 • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.