Client Manager til Vi Unge – Danmarks største pigeunivers

Aller Media søger en Client Manager med indgående kendskab til mediesalg til Danmarks største pigeunivers. Som Client Manager på Vi Unge er det vigtigt, at du har erfaring indenfor salg af medier og trives med at drive din egen portefølje både i forhold til at sikre ny forretning indenfor udvalgte brancher samt at udvikle eksisterende kunder. Du evner det tværgående salg på både print og online, hvor vi har et stort fokus på at udvikle vores digitale kanaler så som Snapchat, Instagram og YouTube.

 

Jobbet

Du vil få arbejdsplads hos Aller Media på Havneholmen og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion – og så vil du komme helt tæt på verdens mest fantastiske og loyale målgruppe. Opgaverne er centreret omkring mediesalg på egen portefølje og resultatopfølgning vil blive en vigtig del af salgsprocessen i tæt samarbejde med redaktionen. Du trives med at nå dine salgsmål og ved hvad der skal til, for at du bliver en succes. Du har lyst til at deltage i produktudviklingen af Danmarks største pigeunivers, hvad enten det er på viunge.dk, podcasts, YouTube eller radio – ja, alle de kanaler, som de danske teenagepiger bruger deres medietid på.

 

Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i målgruppen og forstå, hvad der gør at din målgruppe får værdi af medieinvesteringen.

 

Du behersker derudover dansk i skrift og tale, arbejder naturligt og sikkert med din PC og har erfaring med MSOffice og CRM-systemer. Du udarbejder desuden selv dine kundeoplæg med afsæt i vores strategiske partnerskabsmodel. Det vigtigste for os er dog, at du har det rette drive og den rigtige motivation.

 

Du er desuden

  • Et konkurrencemenneske og stræber konstant efter at vinde
  • Fuld af energi og drive
  • Trives som en del af et hold, men kan samtidigt arbejde selvstændigt
  • Struktureret
  • Kreativ og idérig.

 

Vi Unge er teenagepigernes bedste veninde, og det skal de kunne mærke i alt vores indhold – lige meget om de møder os i magasinet, på viunge.dk, i vores podcasts, på vores YouTube-kanal eller på vores sociale medier! Og vi producerer indhold om alt det, der betyder noget i en teenagepiges liv. Lige fra skole og menstruation til idoler og kærestesorger.

 

Kontakt

Ønsker du mere information vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Anders Tvede på tlf. 50 76 17 05.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs eller klikke på nedenstående link.

 

Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 25. februar 2018.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 25. februar 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.