Studentermedhjælper til SE og HØR

Har du stor sproglig forståelse, kan du se den gode historie, og kan du håndtere større mængder data og persongallerier med kildekritisk tilgang? Så har vi et spændende studiejob til dig.

 

SE og HØR søger en digital studentermedhjælper med flair for CMS-systemer, social media, informationssøgning og SEO.

 

Du vil få opgaver som:

  • Versionering af bladartikler til web
  • Oprettelse, opdatering og oprydning i VIPedia (vores kendis encyklopædi)
  • SEO optimering af digitale artikler
  • Oprettelse af større billedgallerier.

 

Vi leder efter en studentermedhjælper, der snart er færdig med bacheloren eller lige er begyndt på kandidaten. Du skal være selvstændig, struktureret, udadvendt og hurtig på tasterne.

 

SE og HØR er en redaktion med fart over feltet og mange bolde i luften - det er derfor vigtigt, at du er en selvstarter, der tør tage initiativ og råbe højt med gode ideer.

 

SE og HØR tilbyder en sjov, social og sprudlende arbejdsplads med gode kolleger, interessante opgaver og mulighed for styre det meste af din egen arbejdsdag.

 

Arbejdstid:

Op til 24 timer om ugen. Du skal dog kunne arbejde tirsdag.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Chef Michella Meier-Morsi på Meier@sh.dk

 

Ansøgning:

Du kan sende din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs eller klikke på nedenstående link.

 

Stillingen besættes hurtigst muligt, så der vil løbende blive udvalgt kandidater.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 21. marts 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.