Krydsordskonstruktør

Brænder du for krydsord af høj kvalitet? Og synes du det er spændende at konstruere krydsordsopgaver?

Så kunne stillingen som vores nye krydsordskonstruktør være noget for dig.

 

Hos Aller drives vi af at være førende, nå ambitiøse mål og skabe værdibaserede resultater, og søger derfor en initiativrig kollega – gerne med et par års erfaring – til at indgå i vores krydsordsredaktion.

 

Du kommer til at indgå i et stærkt og erfarent team på 8 medarbejdere, der hver uge skaber krydsord til Aller Medias ugeblade til glæde for vores mange læsere.

 

Jobbet

Du bliver del af et nyt, spændende projekt, hvor krydsord får liv på flere platforme. Er du vant til at producere krydsord i hånden, er det derfor vigtigt, at du også har digitalt flair og er åben for ny teknologi. Den nødvendige uddannelse sørger vi naturligvis for.

 

Krydsordene i Allers ugeblade er folkelige og må gerne være aktuelle og på forkant med sprogudviklingen. Vi favner både begynderen og eksperten, så du skal spænde vidt og evne at fornemme det udtryk, der gør sig gældende for den enkelte målgruppe. Det er samtidig vigtigt, at du kender din Retskrivningsordbog og selv kan læse korrektur.

 

Du vil have kontor på Havneholmen, og stillingen er på 37 timer ugentligt.

 

Din profil

Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring, men vi hører også gerne fra nye talenter med en krydsordskonstruktør i maven. Der er mange uddannelsesmæssige indgange til dette job, men det der vægter, er, at du har sans for krydsord og legen med ord.

 

Du skaber let relationer og samarbejder gerne med mange forskellige interessenter. Du er endvidere positiv, proaktiv og idérig. Det er vigtigt, at du formår at overholde deadlines – men er samtidig detajleorienteret og kvalitetsbevidst.

 

Vi ser dig som selvstændig, men du motiveres også af at skabe succes sammen med andre.

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef, Helle Frederiksen på T: 2729 4733.

 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning, CV samt eksempler på dine krydsord via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 17. juni 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.