Digital Client Manager til Aller Mediesalg

Brænder du for digitalt mediesalg med vægt på programmatic? Og er du hjemmevant i samarbejdet med bureauer? Så er dette måske jobbet for dig.

 

Aller Media søger nu en Digital Client Manager med indgående kendskab til digitalt mediesalg. Hos Aller Mediesalg (AMS) består hverdagen i at kunne rådgive kunder og mediabureauer om de bedste medieløsninger, som Aller kan tilbyde.

Du bliver en del af et salgsteam bestående af 38 dedikerede medarbejdere med et stærkt drive og tæt sammenhold.

 

Jobbet

Du vil få arbejdsplads hos Aller Media på Havneholmen og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion. Opgaverne er centreret omkring digitalt mediesalg med fokus på programmatic. Det er derfor essentielt, at du har kendskab til programmatic samt de forskellige parametre og termer indenfor fagområdet. Du vil bidrage med idéer og forslag til, hvordan vi bedst øger det digitale salg, og være på forkant med hvad markedet efterspørger. Endvidere vil resultatopfølgning være en vigtig del af salgsprocessen i tæt samarbejde med din nærmeste leder.  

 

Din profil

Som Digital Client Manager er det vigtigt, at du har erfaring indenfor salg af medier og trives med at drive din egen portefølje både i forhold til at sikre ny forretning indenfor udvalgte brancher samt at udvikle eksisterende kunder. Det er en fordel at du kender til det tværgående salg både på print og online, samt at du har kendskab til digitale native løsninger.

 

Du trives med at nå dine salgsmål, og ved hvad der skal til, for at du bliver en succes. Det er endvidere en fordel, hvis du har arbejdet med større brands. Du behersker dansk i skrift og tale og har erfaring med MS Office og CRM-systemer. Du udarbejder desuden selv dine kundeoplæg, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra samarbejde med mediebureauernes tradingafdelinger. Det vigtigste for os er dog, at du har det rette drive og motivation.

Derudover forventer vi, at du:

 

  • Har minimum et par års erfaring med digitalt mediesalg
  • Beskriver dig selv som værende proaktiv og idérig
  • Er drevet af salg og resultater
  • Har masser af energi, drive og kreativitet
  • Ser dig selv som teamplayer og værdsætter sparring med kolleger

 

Kontaktperson

Ønsker du mere information vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Anders Tvede på tlf.: 5076 1705.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 13. juni 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.