Kommunikationsmedarbejder til Aller Media

Er du stærk i intern kommunikation? God til at spotte og fortælle den gode historie? Og brænder du for employer branding? Så kunne stillingen som vores nye kommunikationsmedarbejder være noget for dig.

 

Hos Aller drives vi af at være førende, nå ambitiøse mål og skabe værdibaserede resultater, og søger derfor en initiativrig kollega – gerne med et par års erfaring. Du bliver en del af vores kommunikationsteam, der er forankret i HR og i alt udgør 13 kolleger. Som kommunikationsmedarbejder får du en hverdag, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Og hvor du vil samarbejde med kolleger på tværs af afdelingen og den øvrige forretning.

 

Jobbet:

Som Kommunikationsmedarbejder hos Aller Media arbejder du med alle aspekter af intern kommunikation, og du sætter en dyd i at levere solidt visuelt og skriftligt kommunikationsmateriale af høj kvalitet.

Nøgleordet for denne stilling er at omsætte de gode historier til relevant content på tværs af Allers interne kommunikationskanaler. Rollen indebærer endvidere:

 

 • Ansvar for kommunikation via SoMe kanaler
 • Nyheder, artikler og cases til Aller.dk
 • Redaktør på Aller Insights
 • Ansvarlig for indhold på interne formidlingskanaler

 

Din profil:

Du er skarp til at spotte historier og kommunikere budskaber levende og nærværende. Vi forventer, at du har erfaring med strategisk kommunikation og er stærk i at udvikle værdiskabende kommunikation internt.

Vi ser endvidere gerne, at du har teknisk indsigt, når det gælder:

 

 • WordPress og SharePoint  
 • Adobe-pakken
 • Hele MS Office pakken

 

Du skaber let relationer og samarbejder gerne med mange forskellige stakeholders. Du er endvidere resultatorienteret, proaktiv og idérig. Det er vigtigt, at du formår at overholde deadlines – men er samtidig detajleorienteret og kvalitetsbevidst.

 

Vi ser dig som selvstændig, men du motiveres også af at skabe succes sammen med andre. Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund som cand.comm. cand.merc. eller lignende. Det, der vægter, er, at du har erfaring med intern strategisk kommunikation på digitale platforme og brænder for at gøre en forskel i en virksomhed med en stolt historie.

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef, Magnus Hviid på T: 2872 6385.

 

Ansøgning:

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 11. juni 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

 • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
   
 • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.