Client Manager til Aller Mediesalg

I Aller Mediesalg (AMS) brænder vi for vores medier og for vores events. Vi lever vores brands og de løsninger, vi kan tilbyde vores kunder – hvad enten det er en enkel kampagne eller en 360 graders løsning, der involverer alle vores tre platforme: Digital, print og event. Vi søger nu Client Manager med indgående kendskab til mediesalg.

 

Vi er mere end 35 engagerede og farverige medarbejdere, der giver kompetent sparring på medieløsninger, der matcher produkt og målgruppe. Det er vigtigt for os at have nære relationer til vores samarbejdspartnere – på den måde mener vi, at vi kan skabe de bedste resultater.

 

Som Client Manager hos AMS er det vigtigt, at du har erfaring indenfor salg af medier og trives med at drive din egen portefølje både i forhold til at sikre ny forretning indenfor udvalgte brancher samt at udvikle eksisterende kunder. Du evner det tværgående salg både på print og online.

 

Du vil få arbejdsplads på Havneholmen og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion. Opgaverne er centreret omkring mediesalg samt at øge annoncesalget. Derudover bidrager du med idéer til nye koncepter, events og kampagner. Du trives med at nå dine salgsmål, og ved hvad der skal til, for at du bliver en succes.

 

Din profil

Du har minimum et par års erfaring fra mediesalg. Du har endvidere en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau. Du er et konkurrencemenneske og stræber efter at vinde - du er drevet af salg og resultater. Du er proaktiv, kreativ og idérig og nyder sparring med kolleger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at koordinere teamaktiviteter.

Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i annoncørens målsætninger og forstår hvordan de bedst muligt får værdi af medieinvesteringen. Det vil derfor være en fordel, hvis du har arbejdet med større brands. Endvidere forventes det, at du:

 

  • kommer med erfaring fra mediebureauer
  • er kompetent inden for teamledelse
  • interesserer dig for native advertisment
  • har erfaring med MS Office og CRM-systemer
  • behersker dansk i skrift og tale

 

Kontaktperson

Ønsker du mere information vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Anders Tvede på tlf.: 5076 1705.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

 

Ansøgningsfrist: 24. juni 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.