Økonomielev til førende medievirksomhed

 

Brænder du for at arbejde med tal i et inspirerende og dynamisk miljø, hvor du bidrager til en række alsidige regnskabsopgaver? Så kunne dette være elevstillingen for dig.

 

Som økonomielev hos Aller Media A/S vil du få udfordrende regnskabsopgaver i en spændende medievirksomhed. Du bliver en del af økonomiafdelingen, der med en bred kontaktflade internt i organisationen består af 11 kompetente medarbejdere. Dit job vil bestå af debitor-, kreditor- og finansbogholderi samt afstemninger og kontrol. Du vil få ansvar og mulighed for at præge din rolle undervejs. Du vil endvidere skulle:

 

 • Oplæres i grundlæggende bogholderi
 • Perioderapportere og hjælpe til med årsregnskab
 • Supportere økonomistyring, analyse og budgettering
 • Være behjælpelig med ad hoc-kontoropgaver

 

Din profil

Det er en forudsætning, at du har bestået eller forventer at bestå HHX eller finansøkonom. Du er vild med økonomi og har en naturlig flair for tal og IT. Du er struktureret, detaljeorienteret og analytisk. Vi forventer, at du har en basal regnskabsforståelse. Endvidere er du:

 

 • God til at formulere dig mundtligt og skriftligt både på dansk og engelsk
 • Proaktiv og tager ansvar for dine opgaver
 • Omstillingsparat og har lyst til udfordringer med masser af gåpåmod
 • En god kollega med godt humør og let til smil.
 • Vedholdende, ambitiøs og lærenem

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef, Mads Korning på Tlf.:  4255 0518

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 24. juni 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

 • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
   
 • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem Datagraf Communications, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.