Aller Media søger full stack PHP web-udvikler med ambitioner

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle nogle af de største mediesites i norden, og være en del af et team med gode kolleger og spændende opgaver, så søger Aller Media en full stack udvikler med erfaring i PHP og front-end udvikling.

 

Aller Medias nordiske udviklingsafdeling udvikler alt fra brandsites til avancerede kampagnesites, samt større fælles projekter på tværs af vores nordiske selskaber. Vi udvikler i teams, og stræber hele tiden for at styrke vores kompetencer inden for agile principper.

 

Vi søger

En udvikler med et stærkt drive, en vilje til at lære nye teknologier, og som gerne vil være med til at præge hverdagen. Frontend evner er et plus, da vi ønsker at vores brugere får den bedste oplevelse uanset hvad enhed de sidder med. Vi er ikke religiøse omkring valg af teknologi, så længe det kan implementeres i vores arkitektur.

 

Vi ser gerne at du har erfaring med:

  • Webudvikling i PHP
  • Node.js
  • MySQL
  • Udvikling med CMS systemer som f.eks. Drupal eller WordPress
  • HTML, Javascript og CSS (SASS)
  • Webservices / json / XML
  • Git, continuous integration og test
  • Linux
  • Scrum.

 

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads i en medievirksomhed, hvor der er højt til loftet, og mulighederne for personlig udvikling er enorme. Gode energiske kolleger der ligesom dig sætter en ære i at udvikle sine kompetencer, og løfte som et team i et stærkt fagligt miljø, hvor vi har stor frihed i vores daglige arbejde.

 

Du kommer til at have din dagligdag i vores danske team, men vi har også udviklere i Sverige, Norge, Finland, og vi elsker at have projekter som kører på tværs af de nordiske lande.

 

Din daglige arbejdsplads bliver centralt i København i et attraktivt havnemiljø tæt på offentlig transport.

 

Kontakt

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Group Manager, Jens Hummelmose på tlf. 72342000 eller mail: jens.hummelmose@aller.dk

 

Interesseret?

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

Stillingen besættes hurtigst muligt.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.