Kommunikationsmedarbejder til Aller Media

Er du stærk i intern kommunikation? God til at spotte og fortælle den gode historie? Og brænder du for employer branding? Så kunne stillingen som vores nye kommunikationsmedarbejder være noget for dig.

 

Hos Aller drives vi af at være førende, nå ambitiøse mål og skabe værdibaserede resultater, og søger derfor en initiativrig kollega – gerne med et par års erfaring. Du bliver en del af vores kommunikationsteam, der er forankret i HR og i alt udgør 13 kolleger. Som kommunikationsmedarbejder får du en hverdag, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Og hvor du vil samarbejde med kolleger på tværs af afdelingen og den øvrige forretning.

 

Jobbet:

Som Kommunikationsmedarbejder hos Aller Media arbejder du med alle aspekter af intern kommunikation, og du sætter en dyd i at levere solidt visuelt og skriftligt kommunikationsmateriale af høj kvalitet.

Nøgleordet for denne stilling er at omsætte de gode historier til relevant content på tværs af Allers interne kommunikationskanaler. Rollen indebærer endvidere:

 

  • Ansvar for kommunikation via SoMe kanaler
  • Nyheder, artikler og cases til Aller.dk
  • Redaktør på Aller Insights
  • Ansvarlig for indhold på interne formidlingskanaler

 

Din profil:

Du er skarp til at spotte historier og kommunikere budskaber levende og nærværende. Vi forventer, at du har erfaring med strategisk kommunikation og er stærk i at udvikle værdiskabende kommunikation internt.

Vi ser endvidere gerne, at du har teknisk indsigt, når det gælder:

 

  • WordPress og SharePoint  
  • Adobe-pakken
  • Hele MS Office pakken

 

Du skaber let relationer og samarbejder gerne med mange forskellige stakeholders. Du er endvidere resultatorienteret, proaktiv og idérig. Det er vigtigt, at du formår at overholde deadlines – men er samtidig detajleorienteret og kvalitetsbevidst.

 

Vi ser dig som selvstændig, men du motiveres også af at skabe succes sammen med andre. Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund som cand.comm. cand.merc. eller lignende. Det, der vægter, er, at du har erfaring med intern strategisk kommunikation på digitale platforme og brænder for at gøre en forskel i en virksomhed med en stolt historie.

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef, Magnus Hviid på T: 2872 6385.

 

Ansøgning:

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Monday, June 11, 2018

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.