Client Manager til Aller Mediesalg

I Aller Mediesalg (AMS) brænder vi for vores medier og for vores events. Vi lever vores brands og de løsninger, vi kan tilbyde vores kunder – hvad enten det er en enkel kampagne eller en 360 graders løsning, der involverer alle vores tre platforme: Digital, print og event. Vi søger nu Client Manager med indgående kendskab til mediesalg.

 

Vi er mere end 35 engagerede og farverige medarbejdere, der giver kompetent sparring på medieløsninger, der matcher produkt og målgruppe. Det er vigtigt for os at have nære relationer til vores samarbejdspartnere – på den måde mener vi, at vi kan skabe de bedste resultater.

 

Som Client Manager hos AMS er det vigtigt, at du har erfaring indenfor salg af medier og trives med at drive din egen portefølje både i forhold til at sikre ny forretning indenfor udvalgte brancher samt at udvikle eksisterende kunder. Du evner det tværgående salg både på print og online.

 

Du vil få arbejdsplads på Havneholmen og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion. Opgaverne er centreret omkring mediesalg samt at øge annoncesalget. Derudover bidrager du med idéer til nye koncepter, events og kampagner. Du trives med at nå dine salgsmål, og ved hvad der skal til, for at du bliver en succes.

 

Din profil

Du har minimum et par års erfaring fra mediesalg. Du har endvidere en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau. Du er et konkurrencemenneske og stræber efter at vinde - du er drevet af salg og resultater. Du er proaktiv, kreativ og idérig og nyder sparring med kolleger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at koordinere teamaktiviteter.

Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i annoncørens målsætninger og forstår hvordan de bedst muligt får værdi af medieinvesteringen. Det vil derfor være en fordel, hvis du har arbejdet med større brands. Endvidere forventes det, at du:

 

  • kommer med erfaring fra mediebureauer
  • er kompetent inden for teamledelse
  • interesserer dig for native advertisment
  • har erfaring med MS Office og CRM-systemer
  • behersker dansk i skrift og tale

 

Kontaktperson

Ønsker du mere information vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Anders Tvede på tlf.: 5076 1705.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

 

Application Deadline: Sunday, June 24, 2018

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.