Erhvervspraktik uge 10, 2019

Hvis du som skoleelev i 8. - 9. eller 10. klasse skal i erhvervspraktik, tilbyder Aller Media A/S et begrænset antal praktikpladser i uge 10 og 44. Af ressourcemæssige årsager, kan vi kun tilbyde de nævnte uger, og til uge 10 skal du søge i uge 01, og til uge 44 skal du søge i uge 35, og du får besked senest ved udgangen af ugen efter ansøgningsfristen.

 

Da det samlede antal praktikpladser er begrænset, og da vi har erfaring for at modtage mange ansøgninger, er der desværre mange, som ikke kommer i betragtning, så du skal sørge for at have alternativer klar.

 

Jobbet

I løbet af praktik ugen får du en bred orientering om mediebranchen, huset, redaktionerne, interne og eksterne samarbejdspartnere. Det meste vil foregå i ALLER huset på Havneholmen ved siden af Fisketorvet, men du kommer også på besøg på Allers trykkeri i Taastrup samt steder, der bliver bestemt af den journalist, du følger nogle af dagene. Det er tre dage i ugens løb, du følger en journalist/researcher på et blad/magasin.

 

Du møder mandag morgen kl. 09.00 og opholdet slutter fredag eftermiddag. Madpakken kan du lade blive hjemme.

 

Din profil

For at komme i betragtning til en praktikplads er det vigtigt, at du:

 

• Er oprigtigt interesseret i mediebranchen og ønsker at lære mere om, hvad der foregår ”bag kulisserne”.

• Er nysgerrig for at lære mere og klar til at prøve nye ting.

• Går i 8. - 9. eller 10. klasse.

• Skal acceptere, at du måske ikke kommer på dit ”favoritblad”.

• Accepterer at opgaver, kan forekomme uden for normal arbejdstid.

 

Vi tilbyder

En spændende og lærerig uge i et kreativt og dynamisk mediehus.

 

Kontaktperson

HR-koordinator Louise Liengaard, telefon 72342107, louise.liengaard@aller.com

 

Ansøgning

Send din ansøgning senest 6. januar 2019, via vores online rekruttingssystem på http://www.aller.dk/ under "Karriere" eller klik

på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem. 

Ansøgningsfrist: 6. januar 2019

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

  • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
     
  • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem OTW, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.