Barselsvikariat: Redaktionschef til Vi Unge

Er du kreativ og ambitiøs? Og brænder du for at formidle til 12-17-årige piger? Vi Unge søger en barselsvikar til stillingen som redaktionschef, som kan formidle i øjenhøjde med teenagepiger og være med til at udvikle Vi Unges brand. Jobbet indebærer at have overblikket over produktionen af Vi Unge-magasinet, herunder redaktionsmøder, redigering, artikelskrivning, samarbejde med vores layoutafdeling og at sikre sammenhæng mellem magasinet og vores digitale kanaler. Du er ung af sind og kan relatere til de interesser og tanker, som teenagepiger har.

 

Hvem er vi?

Vi Unge er teenagepigernes bedste veninde, og det skal de kunne mærke i alt vores indhold – lige meget om de møder os i magasinet, på viunge.dk, på YouTube, i vores podcasts eller på vores Instagram! Og vi producerer indhold om alt det, der betyder noget i en teenagepiges liv. Lige fra skole og menstruation til idoler og kærestesorger.

Du vil få lederansvar og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion med seks kolleger – og så vil du komme helt tæt på verdens mest fantastiske og loyale målgruppe. Vi Unge holder til i Aller Medias fede domicil på Havneholmen. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2019.

 

Din profil:

Du er uddannet journalist eller har en anden relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, udadvendt og ”easy-going” – og på én gang struktureret og kreativ. Selvom du med denne stilling vil få lederansvar, er det ikke et krav, at du har haft det før. Du ser dig selv som omstillingsparat og proaktiv.

Derudover forventes det, at du:

 • Kan holde overblikket over magasinproduktionen – fra redaktionsmøde til færdigt produkt.
 • Brænder for at formidle til 12-17-årige piger og ved, hvad der rører sig i den målgruppe.
 • Er fuld af idéer, der rammer en teenagepige lige i hjertet og tager udgangspunkt i hendes interesser.
 • Kan samarbejde bredt med alt fra vores grafikere til vores marketingafdeling for at levere det bedst mulige produkt.
 • Kan skrive og redigere tekster og har helt styr på grammatik og vinkling.
 • Er digitalt tænkende og kan bidrage til, at hele Vi Unges univers arbejder sammen.
 • Er kommercielt orienteret og kan samarbejde med vores salgsafdeling om at idéudvikle og producere godt native indhold til vores kunder.
 • Beskriver dig selv som systematisk, detaljeorienteret og struktureret.
 • Er effektiv og vant til at arbejde under skarpe deadlines.
 • Er frisk på at stille dig foran kameraet, når der skal optages sjove videoer til YouTube eller tages billeder til instagram eller til bladet.

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Julie Lund Rosenfeldt Isen på julie@viunge.dk.

 

Ansøgning:

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 9. december 2018

Om Aller Media A/S

Aller Medias A/S hovedaktiviteter er opdelt i to forretningsområder:

 • Udgiverenhed med produktion og udgivelse af egne ugeblade og magasiner på print og digitale platforme.
   
 • Medie Marketing services med produktion af kundemagasiner og medlemsblade samt salg af kommunikationsløsninger og rådgivning gennem OTW, DG Media og Aller Client Publishing.

På udgiverområdet er Aller Media A/S den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med en markedsandel på 71 pct. på ugeblade og 22 pct. på magasiner. I alt læser flere end 2.6 mio. danskere hver måned et af Aller Media A/S mere end 25 blade og magasiner.

Sideløbende med blad- og magasinproduktion øges indtægterne på de digitale og mobile platforme, og med knap 1.8 mio. månedlige brugere er Aller Media A/S nr. 6 på den digitale udgiverliste, som Danske Medier Research står bag.

I Danmark har Aller ca. 650 ansatte. Det danske Aller Media A/S er et datterselskab af Aller Holding A/S, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. For yderligere information se www.aller.dk og www.allerholding.dk.