Aller Grøn søger praktikanter til efteråret 2019

Vil du gerne have en fod indenfor i magasinbranchen? Hos Aller Grøn søger vi to kreative og skrivelystne praktikanter, der har lyst til at blive en del af vores lille, hyggelige redaktion pr. 1. august 2019.

 

Hos Aller Grøn producerer vi magasinerne ISABELLAS, Countryliv og Alt om haven, som alle har nogle af landets højeste læsertal og hylder den grønne tendens med værdier som økologi og bæredygtighed.

 

Vi holder af de små glæder i hverdagen og skriver indenfor stofområderne have, bolig og mad om alt fra hjemmebag og hækling til køkkenhave og krydderurter. Som praktikant hos os får du lov til at udfolde din indre plantenørd og husmor samtidig med, at du udvikler dine skriveevner og bliver skarp på målgrupper, web og SoMe.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • Skrive og redigere små og større artikler og opskrifter til magasinerne samt vores website
 • Deltage i redaktionsmøder, hvor du får indblik i arbejdsgangene i et stort mediehus

 

Du er:

 • Glad for og dygtig til at skrive
 • En haj til at stave og sætte kommaer
 • Kreativ, fuld af gode idéer og har æstetisk sans
 • Struktureret, god til at arbejde selvstændigt og holde overblik over dine arbejdsopgaver
 • Højst sandsynligt i gang med en uddannelse indenfor dansk eller kommunikation
 • Vild med sociale medier, journalistik og grønne værdier
 • Ikke bange for nye IT-systemer og har teknisk snilde

 

Det er et krav, at du er under uddannelse, og at du kan være i praktik i ca. 5 måneder.

 

Vi er:

 • En lille redaktion med godt humør, højt til loftet og hang til søde sager
 • En del af Aller Media, landets førende udgiver af magasiner og ugeblade

 

Praktikperioden løber fra ca. 1. august 2019 til 20. december 2019, og du skal kunne arbejde ca. 30 timer om ugen. Praktikforløbet er ulønnet, du får SU, og det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du opnår ECTS point. 

 

Kontakt:

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Livsstilsredaktør, Anita Banner, på mail anita.banner@aller.com eller på telefon: 72342141.

 

Ansøgning:

Er du interesseret? Så send din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi holder samtaler løbende.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.