SPIS BEDRE søger to digitale praktikanter til efteråret 2019

Kunne du tænke dig et praktikophold i et af Danmarks største mediehuse, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for sociale og digitale medier? Interesserer du dig for madlavning? Og har du mod på at blive endnu bedre til digital journalistik og videoproduktion?

 

Så er du måske den praktikant, vi leder efter!

 

Hvem er vi?

SPIS BEDRE er en del af Aller Media, den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. Vi producerer månedsmagasinet SPIS BEDRE, som er Danmarks største madmagasin. Vores redaktion består af syv madglade kollegaer med højt humør.

 

Som praktikant hos os vil dine primære opgaver bestå i at producere indhold til website, nyhedsbrev, Facebook og Instagram. Du får mulighed for at bruge dine kreative evner til både tekst- billede- og videoproduktion, samtidig med at du bliver skarp på målgrupper, SEO og online marketing.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • Producere små og større artikler til https://spisbedre.dk/
 • Skrive engagerende tekster til SoMe-opslag og nyhedsbreve
 • Planlægge, optage og klippe videoer til Facebook og YouTube
 • Deltage aktivt i idéudviklingen af nye koncepter til vores forskellige platforme

 

Du er:

 • Studieaktiv på en videregående uddannelse, fx journalistik, kommunikation, medievidenskab el.lign.
 • Vild med sociale medier, digital journalistik og videoproduktion
 • Interesseret i madlavning og trends indenfor samme
 • Fortrolig med programmer som Photoshop og Premiere Pro og har generelt teknisk snilde
 • Glad for at skrive, god til at spotte vinkler og en haj til at stave og sætte kommaer

 

Vi kan tilbyde:

 • Du vil få stor indsigt i redaktionelt arbejde
 • Du vil arbejde med sociale medier, videoproduktion og artikler
 • Du bliver en del af hverdagen på en hyggelig og sjov redaktion
 • Du vil deltage i redaktionsmøder og idéudviklinger
 • Du lærer en masse om at arbejde med og formidle til en specifik målgruppe

 

Praktikperioden løber fra primo august og 5 mdr. frem. Arbejdstiden er ca. 30 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet. Praktikforløbet er ulønnet, du får SU, og det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du opnår ECTS point. 

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til praktikforløbet, så henvend dig til:

 

Digital redaktør Susanne Tvedergaard Kristensen

E-mail: susanne.kristensen@aller.com

Telefon: 22301750

 

Ansøgning:

Er du interesseret? Så send din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi holder samtaler løbende.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.