ELLE søger 2 digitalpraktikanter med opstart august 2019

Elsker du at skrive om alt det, der rører sig i modebranchen? Og har du lyst til at blive en del af en redaktion i vækst? Så er du måske ELLEs nye digitalpraktikant fra august 2019.

 

ELLEs digitale univers er i konstant udvikling, og www.ELLE.dk kan med stolthed kalde sig for Danmarks største modesite med flere hundrede tusinde månedlige brugere.

 

ELLE-redaktionen er derfor hele tiden på udkig efter knivskarpe hjerner og hurtige hænder, der er klar på at give en hånd med på digitalredaktionen, og dermed løfte ELLEs digitale platforme til nye højder.

 

Lige nu søger vi to digitale ildsjæle, der elsker at skrive om mode og formidle nyheder til ELLEs læsere og give dem skræddersyede opdateringer dagligt. Vi søger to omstillingsparate og velskrivende praktikanter, der er klar til at træde ind på ELLEs digitale redaktion, hvor der er to stillinger ledig pr. 12. august 2019 og minimum 4 måneder frem. Arbejdstiden er 30 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet.

 

Som digitalpraktikant på ELLE vil arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • Opsøge og skrive nyheder indenfor mode, sundhed, skønhed, kultur og interiør
 • Interviewe og skrive artikler
 • Producere og opsætte diverse guides i samarbejde ELLE-redaktionen
 • Lave grafisk arbejde i Photoshop såsom billedbeskæring og collager
 • Arbejde i vores CMS-systemer, herunder SEO-optimering
 • Deltage i ugentlige redaktionsmøder med digitalredaktionen, hvor vi vender ugens historier og brainstormer på nye historier/vinkler til ELLE.dk
 • Indgå i en redaktion med daglig reference og sparring med ELLEs Digital Editor, Emilie Bech Zerlang

 

Du er...

 • ... I sidste del af en SU-berettiget uddannelse (gerne inden for journalistik eller kommunikation)
 • ... God til at skrive og fomulere sig på dansk
 • ... Interesseret i mode, skønhed, sundhed, kultur og livsstil.
 • ... 'Digital Native' og har forståelse og/eller erfaring indenfor online kommunikation
 • ... Erfaring med Photoshop, SEO eller interesse for at lære det
 • ... Struktureret, energisk, engageret og omhyggelig
 • ... Er omstillingsparat og altid klar på at gribe en nyhed til www.ELLE.dk

 

Som digitalpraktikant på ELLE vil du blive en del af det digitale team og undervejs i forløbet afholdes samtaler med ELLEs Digital Editor, hvor der diskuteres både faglige og sociale aspekter af praktikken.

 

Praktikforløbet er ulønnet, du får SU, og det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du opnår ECTS point.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, så henvend dig til Digital Editor, Emilie Bech Zerlang: emilie.zerlang@elle.dk

 

Ansøgning:

Er du interesseret? Så send din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi holder samtaler løbende.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 12. juni 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.