SoMe-redaktør til Vi Unge

Laver du de sjoveste stories? Ved du, hvad der fungerer på Instagram? Kan du sætte dig ind i 12-17årige pigers univers, og er du en dygtig og kreativ journalist? Så er du måske lige den, vi står og mangler på Vi Unge!

 

Vi Unge søger en SoMe-redaktør, som kan formidle, engagere og interagere i øjenhøjde med teenagepiger, og som brænder for at producere indhold til vores unge målgruppe.

 

Hvem er vi?

Vi Unge er teenagepigernes bedste veninde, og det skal de kunne mærke i alt vores indhold – lige meget om de møder os i magasinet, på viunge.dk, på YouTube, i vores podcasts eller på vores Instagram! Og vi producerer indhold om alt det, der betyder noget i en teenagepiges liv. Lige fra skole og menstruation til idoler og kærestesorger.

 

Du vil få arbejdsplads hos Aller Media på Havneholmen og blive en del af en kreativ og dynamisk redaktion med 7 kolleger – og så vil du komme helt tæt på verdens mest fantastiske målgruppe. Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt.

 

Om jobbet

Som SoMe-redaktør på Vi Unge får du det primære ansvar for vores Instagram profil, som er en af Vi Unges vigtigste kanaler, da det er her, at vores brugere især interagerer med os, og også her, at der kommer mange henvendelser til os hver eneste dag. Du skal dermed være klar på at lave posts og stories, monitorere og besvare beskeder/kommentarer samt lave analyse af reach, engagement, antal følgere mv. ift. videreudviklingen af vores Instagram-profil.

 

Da vi er et brand med vokseværk, skal du også være klar på at tage stor del i hele Vi Unge universet, og dermed også bidrage til vores andre kanaler herunder Youtube, Facebook, web, vores app VIPige og vores blad samt en masse andre spændende projekter.

 

Din profil

Vi søger en kreativ og ambitiøs journalist, der nyder at tage fat og går til opgaverne med et nysgerrigt og positivt sind. Desuden søger vi en, der:

  • Er uddannet journalist med nogle års erfaring
  • Har erfaring med SoMe, især Instagram og som kan holde overblikket over kanalen og har et indgående kendskab til funktionerne
  • Beskriver sig selv som ansvarsfuld, kreativ, nysgerrig og fleksibel
  • Arbejder systematisk, er detaljeorienteret og struktureret
  • Er idérig og kreativ
  • Er en holdspiller, som gerne træder til og bidrager, når der er brug for det
  • Kan lide at være (dig selv) foran kameraet og som kan ”være på” på en naturlig måde
  • Kan lide at tænke kommercielt og være frisk på at arbejde tæt sammen med vores annonceafdeling
  • Er åben over for eventuelle nye kanaler – så vi altid er der, hvor vores målgruppe er
  • Det er en fordel, hvis du kan arbejde i Photoshop og redigere videoer (gerne i Premier Pro)

 

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Trine Duemose Kjær på trine.duemose@aller.com

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 25. april 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.