Studentermedhjælper til Familie Journal & Ude og Hjemme

Vil du have erfaring med at opdatere vores SoMe kanaler? Er du god til dansk retskrivning? Og kan du formulere dig kreativt til forskellige typer af målgrupper? Vi søger en studentermedhjælper til vores to redaktioner!

 

Om os

Vi er et team på 4 bestående af digitale webjournalister og web-redaktører som søger en ny studentermedhjælper fra start juni. Vores hverdag er fyldt med sjov, vi griner meget og interesserer os for hinanden - og så tror vi på ”learning by doing”, så vi er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter.

 

Om jobbet

Som studentermedhjælper på de to redaktioner vil du opdatere vores SoMe kanaler Familie Journal, Ude og Hjemme, letliv.dk og ”Jeg elsker at strikke”, hvoraf Facebook er det primære medie. Du vil herigennem også beskæftige dig med let videoredigering og klippearbejde i Adobe Premier pro, som vi naturligvis vil introducere dig til, hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med programmet. Derudover vil du også skulle oprette de færdigskrevne artikler i CMS/Drupal. Jobbet er på 10-15 timer ugentligt og der er mulighed for at komme i praktik i huset.

 

Din profil

Vi søger dig, der med en kreativ pen forstår at formulere dig til forskellige målgrupper. Har du kendskab til disse målgrupper er det et plus, men hvis ikke, så er vi heldigvis eksperter på det område og vi vil derfor give dig en grundig introduktion til disse. Vi søger desuden en, der:

  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Er selvkørende og ikke bange for at tage fat
  • Er dygtig til dansk retskrivning
  • Har kendskab til SoMe, især Facebook, og ved, hvad der virker
  • Kan differentiere mellem de nævnte målgrupper
  • Læser en bachelor eller har minimum to år tilbage af uddannelsen indenfor journalistik eller kommunikation fra RUC, Syddansk Universitet, KU eller lignende
  • Kendskab til SEO-optimering er et plus

 

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Redaktør Trine Taub-Fisker på e-mail: trine.taub-fisker@aller.com.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs eller klikke på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 6. maj 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.