Aller Grøn søger kreativ praktikant til SoMe og digital indholdsproduktion

Vil du have hands on-erfaring fra landets største magasinhus? Brænder du for sociale og digitale medier? Elsker du at følge med i de nyeste trends inden for livsstil og mad? Og har du mod på at blive (endnu) bedre til indholdsproduktion?

 

Så er du måske lige netop den digitale praktikant, vi søger til vores redaktion efter sommerferien!

 

Hvem er vi?

Aller Grøn er en del af Aller Media, den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. Vi producerer livsstilsmagasinerne ISABELLAS og Countryliv og havemagasinet Alt om haven, som alle hylder grønne værdier som økologi og bæredygtighed og har nogle af landets højeste læsertal.

 

Vi holder af og har fokus på de små glæder i hverdagen og producerer primært indhold indenfor områderne bolig, mad, DIY og have. Som praktikant hos os får du lov til at bruge dine kreative evner til både tekst- og billedproduktion samtidig med, at du bliver skarp på målgrupper, SEO og online marketing.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • Producere små og større artikler til vores websites
 • Skrive engagerende og farverige copies til SoMe-opslag
 • Planlægge, optage og klippe små videoer til Facebook og Youtube
 • Deltage aktivt i idéudviklingen af nye koncepter til vores mange forskellige platforme.

 

Du er:

 • Vild med sociale medier og digital journalistik
 • Kreativ, initiativrig og sprængfyldt med gode idéer
 • Interesseret i grøn livsstil og trends og nyheder indenfor samme
 • Glad for at skrive, god til at spotte vinkler og en haj til at stave og sætte kommaer
 • Struktureret, selvstændig og kan arbejde ud fra deadlines
 • I gang med en uddannelse indenfor journalistik, dansk, kommunikation, medievidenskab eller lignende.

 

Vi kan tilbyde:

 • Et lærerigt praktikforløb med fart over feltet og nye udfordringer hver dag
 • Bred praktisk erfaring, en solid digital værktøjskasse og løbende sparring
 • Indblik i strategi og metoder til forskellige former for indholdsproduktion – lige fra tekst til levende billeder
 • Søde, kageglade kollegaer og en uformel arbejdsplads med højt humør.

 

Du arbejder ca. 30 timer om ugen. Praktikforløbet er ulønnet, og du får SU. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse. Det vil sige, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS point.

 

Praktikperioden løber fra slut august eller start september til slut december 2019.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du ligeledes velkommen til at kontakte digital redaktør, Sofie Wulff, på mail: sofie.wulff@aller.com eller tlf: 60 17 86 38.

 

Ansøgning:

Er du interesseret? Så send en kort ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi holder samtaler løbende.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 17. maj 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.