Praktikant: Content Creator til Aller Native Advertising

Content creator

 

Drømmer du om et praktikophold i et af Danmarks største mediehuse, hvor du kan få indsigt i og udvikle dine kompetencer indenfor kommercielt indhold til både print, web og SoMe?

 

Aller Native Advertising, som er en del af Aller Mediesalg, udvikler og producerer skræddersyede kommercielle indholdsløsninger på tværs af Aller Medias brands, formater og platforme i samarbejde med kommercielle partnere og annoncører. Vi har susende travlt og søger derfor en praktikant med gode digitale formidlingsevner og flair for at formulere sig læsevenligt på skrift.

 

Måske er det dig, vi leder efter? Det vigtigste er, at du har talent for digital formidling – og lyst til at blive endnu bedre. Du er selvfølgelig også lærenem, ambitiøs og fuld af gode, konkrete idéer til indhold, som vi sammen med vores kommercielle partnere kan levere det bedste indhold til vores målgruppe: Danske kvinder 20+.

 

Det er et plus, hvis du har et grundlæggende kendskab til Adobe-programmerne Premiere Pro og Photoshop, men det er ikke et krav.

 

Du kommer til at prøve kræfter med:

  • Videoproduktion - både med at filme og style
  • Idéoplæg og brainstorms til potentielle kunder, der ønsker sponsoreret indhold, hvad end det er artikler, videoer, Social Media-kampagner, events eller noget helt andet.

 

Du skal:

  • Have flair for IT-systemer
  • Være struktureret og holde overblik over dine arbejdsopgaver
  • Være idérig og kreativ
  • Kunne formulere dig på skrift og kunne stave korrekt
  • Kunne arbejde selvstændigt, også under pres
  • Være studerende på et relevant studie indenfor kommunikation, marketing eller lignende

 

Som Content creator praktikant vil du blive en del af Aller Native Advertising, og undervejs i forløbet afholdes samtaler med Head of Native Advertising, hvor der diskuteres både faglige og sociale aspekter af praktikken.

Du arbejder 37 timer om ugen. Praktikforløbet er ulønnet, og du får SU. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse. Det vil sige, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS point.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Head of Native Advertising Rikke Bo Lundberg på tlf. 22 54 21 24 eller Native Development Manager Kristine Lyck Dreehsen på tlf. 50 76 16 77.

 

Start: Efter aftale, men gerne hurtigst muligt og senest august.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.