Senior Account Manager til DG Media

Er du Danmarks bedste Senior Account Manager indenfor annoncesalg? Og vil du arbejde med Danmarks stærkeste ungdomsbrands Vi Unge, Københavns Universitet og DTU? Så er det nu, du skal spidse ørene:

DG Media søger nu en ny kollega med masser af brancheerfaring og drive!

 

Med et job hos DG Media vil du blive en del af Danmarks største annoncesalgsbureau. Vi varetager i dag annoncesalget for mere end 100 magasiner, fagblade, nichemedier og digitale medier.

Vi er specialister i mediesalg og det er vores målsætning at skabe stærk og effektiv kommunikation for vores kunder - vi tror på kombinationen af seriøs rådgivning og professionelt salg. Vi gør en dyd ud af at være på forkant med de behov, vi oplever i markedet og hos vores samarbejdspartnere.

 

Hos DG Media bliver du en del af et af vores tre teams på 9 dedikerede kolleger. Du vil være ansvarlig for annoncesalget til en portefølje af medier samt for udvikling af nye annonceløsninger i samarbejde med udgiver, redaktioner, mediebureauer og annoncører. Jobbet er meget selvstændigt, og du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag.

 

Din profil

Som kandidat til stillingen hos DG Media forventer vi, at du har erfaring med print, social media og digitalt orienteret annoncesalg.

 

Desuden ser vi at du:

  • Kan dokumentere gode salgsresultater
  • Opnår egne mål såvel som at bidrage til det team, du er en del af
  • Har fokus på det værdibaserede salg og opbygning af stærke kunderelationer
  • Kommer fra mediebranchen og har min. 7 års erfaring
  • Behersker dansk i skrift og tale, og er vant til at arbejde med bl.a. MS Office og CRM-systemer

 

Din uddannelsesmæssige indgangsvinkel til jobbet er ikke i højsædet – det vigtigste er, at du har det rette gåpåmod og den rigtige motivation.

 

DG Media er en del af Aller Media og holder til på Havneholmen. Et job hos os giver dig ikke kun en attraktiv arbejdsplads med frokostordning, bonusordning, en god pension mv. - det giver dig også mulighed for at udvikle dig i et af Danmarks største mediehuse.

 

Kontakt

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte salgschef Nanna Endahl på tlf. 27 88 29 15.

 

Ansøgning

Send dit CV med dine resultater via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs eller klik på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bemærk, at vi kun modtager CV'er sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.