To idérige madskribenter til Aller Mad

”Hvad skal vi spise i aften?” er et af de hyppigst stillede spørgsmål, og det skal du som en af vores to nye madskribenter hjælpe vores hundredtusindvis af læsere og brugere i hele Danmark med at besvare! For nogle vil svaret være hakkebøf eller kylling i fad, mens det for andre vil være boeuf bourguignon eller blomkålsris. På fagredaktionen Aller Mad leverer vi opskrifter til både SPIS BEDRE, femina, Mad & Bolig Gourmet, Familie Journal og SØNDAG, og vi udvider nu redaktionen med to fuldtidsansatte madskribenter, der aldrig løber tør for idéer til, hvordan man kan samle familie og venner omkring et hjemmelavet måltid – uanset alder, uddannelse, og hvor i landet man bor.

 

Alle har brug for god mad og for at opleve det helt særlige fællesskab, som opstår ved spisebordet – og vi har brug for dig! Så hvis du elsker at udvikle madopskrifter, har sans for æstetik og er god til at style mad og borddækning, så det tager sig godt ud på billeder, så skal du læse med her.

 

Om jobbet

Din primære opgave vil være at udvikle og style opskrifter i fotostudiet. Der vil være tale om alle typer madopskrifter, fra det klassisk danske køkken til verdenskøkkenerne og fra hurtig mad til mere avanceret gæstemad. Du vil også skulle gennemskrive opskrifter fra andre madskribenter og være med til at sikre en ensartet tone og stil.

 

Du kommer til at indgå i et team bestående af i alt tre madskribenter, der ligeledes udvikler og styler opskrifter og på den måde får et fagligt fællesskab. Stillingen ønskes besat senest den 1. august 2019.

 

Om dig

Vi søger en madskribent, der formentlig har en uddannelse inden for fødevarer/ernæring el.lign. samt flere års erfaring inden for opskriftudvikling. Du er en rutineret kok inden for alle genrer af klassisk og moderne madlavning – og er ikke bange for at tage nogle modige valg. Du har erfaring med at style mad til foto og kan fremvise en række eksempler på det, du har præsteret.

 

Desuden søger vi dig, der:

  • har bred viden om madlavning og råvarer og er velorienteret både ift. klassiske teknikker og nye trends inden for fødevarer og måltidstyper
  • har et fejlfrit skriftsprog og skriver i en letforståelig og uhøjtidelig tone
  • har erfaring med at skrive og/eller redigere madopskrifter
  • har gode samarbejdsevner, arbejder selvstændigt og er god til at planlægge og strukturere din egen arbejdsdag
  • vil gøre dig godt som videokok, når vi producerer madvideoer til vores sites og sociale medier
  • har sans for æstetik og er i stand til at tilpasse dine opskrifter og din styling, så den matcher de forskellige målgrupper, vores medier henvender sig til.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefredaktør Iben Rouw på tlf: 72342377.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs eller klikke på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 19. maj 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.