Mediegrafikerelev

Har du et godt kendskab til grafiske virkemidler, og interesserer du dig for den digitale udvikling? Er du kreativ, er dit mål at blive en rigtig dygtig Art Director, og sætter du pris på at lære faget så er det måske netop dig, vi søger i Aller Media.

 

Vi søger en elev, som ikke er bange for at gå forrest med egne ideer. Vi er en del af en omskiftelig hverdag, hvor du lynhurtigt vil få konkrete opgaver og tildelt tilpas ansvar. Du vil komme rundt i forskellige afdelinger – du vil lære hvordan det er, både at arbejde på en redaktion og bureau.

 

Vi søger en elev som - når andre bruger ord - tænker i grafik og billeder. I din hverdag kommer du til at arbejde sammen med dedikerede grafiske kollegaer i Aller Grafisk Design. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på fleksibilitet og et stærkt fagligt niveau. Du vil som elev komme til at stifte bekendtskab med en lang række arbejdsopgaver som f.eks. grafiske elementer og indhold til magasiner og websites. Som elev vil dine opgaver og uddannelse således kredse om design, udvikling og produktion af:

 

  • Ugeblads- og magasinlayout
  • Markedsføringsmateriale
  • Webgrafik og apps
  • TV- og videografik/redigering

 

Din profil og erfaring

Du tænker digitalt som en del af dit DNA, og kan du slet ikke lade være med at se verden i illustrationer, funktionel grafik og lækkert design. Du trives med ansvar og er god til at strukturere og holde overblikket. Du er serviceminded og ikke bange for at gå i dialog med andre afdelinger i organisationen. Du har bestået grundforløbet som mediegrafiker fra en af de mange erhvervsskoler og ser dig selv som idérig, nysgerrig og kreativ. Derudover vil det være en stor fordel at du:

 

  • Kender til InDesign og Photoshop
  • Gerne har stiftet bekendtskab med Final Cut Pro, Motion eller Illustrator
  • Har erfaring med SoMe
  • Er udadvendt og god til at skabe relationer

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kreativ Chef på Aller Grafisk Design, Kirsten Nielsen: kirsten.nielsen@aller.com

 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “Karriere”, eller klik på nedenstående link. Du bedes vedhæfte karakterudskrift fra dit grundmodul samt evt. eget grafisk materiale.

 

Opstart er 1. september 2019.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 30. juni 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.