To Group Controllers søges til Aller Koncernen

Bliv en del af en verden af tal og systemer i en nordisk koncern med fokus på udvikling og optimering af koncernens systemer og processer, samt support til koncernens datterselskaber.

 

Aller koncernens Group Finance funktion, placeret i moderselskabet Aller Holing A/S, søger 2 Group Controllere med tiltrædelse snarest muligt.

 

Om Group Finance

Group Finance er et sammensat team af medarbejdere med erfaring inden for dagligt bogholderi, rapportering, konsolidering, system/proces implementeringer- og optimeringer. Vi har høje ambitioner og søger konstant udvikling, så vi kan fortsætte med at være en stærk samarbejdspartner og systemleverandør for koncernens selskaber, og løbende udvikle koncernens processer, systemer m.m.

 

Om jobbet

Som Group Controller får du en central rolle i at sikre drift af høj kvalitet, og du bliver en del af et professionelt miljø, hvor du vil arbejde med en bred vifte af opgaver på nordisk plan. Vi har simplicitet og effektivitet for øje i alle vores projekter og opgaver, så vi kan fokusere på værdiskabelse og at servicere vores interessenter bedst muligt. Med en bred berøringsflade til koncernens datterselskaber, støtter vi op om mange opgaver, som er tæt integreret med regnskab, rapportering og systemer.

 

Du vil have mulighed for at komme til at arbejde med:

  • konsolidering og rapportering
  • controlling af koncernens tværgående forretningsområder
  • implementering af koncernsystemer på tværs af norden
  • optimering og support af koncernsystemer og processer

 

Om dig

Som vores nye Group Controller i Aller Holding A/S er det vigtig, at du kan arbejde selvstændig og drive opgaver på egen hånd, men for at indgå i vores set-up, skal du kunne trives i en stærk samarbejdskultur, hvor man lykkes sammen og som et team.

 

Derudover skal du kunne se dig selv bringe dine gode analytiske evner i spil og være i stand til at håndtere mange sideløbende opgaver på én gang – og samtidig tage hånd om hasteopgaver.  Vi vil gerne klæde vores medarbejdere på til succes, men du kommer formentlig med følgende ballast:

  • En HD, Cand.merc. eller en anden relevant regnskabsuddannelse
  • Erfaring fra en økonomifunktion eller et revisionsselskab, samt kendskab til Navision og BI værktøjer er en fordel, men ikke et must. Vi søger også dig, der er nyuddannet.
  • Gode engelskkundskaber, og gerne forståelse for hhv. norsk og svensk
  • Fokus på kvalitet og grundighed
  • Analytisk skarp og med evner til at kommunikere effektivt på tværs af organisationen.

 

Derudover skal du forvente periodisk rejseaktivitet i både norden og til koncernens adresser i Danmark.

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende dette, er du meget velkommen til at ringe til Aller Holding A/S, Head of Group Finance Louise Ringbæk på tlf: 26253272 eller sende en mail til lringbaek@aller.com.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til os via nedenstående link allerede i dag, da vi gerne besætter stillingen snarest og derfor holder samtaler løbende.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 17. september 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.