Erhvervspraktik uge 44, 2020

Hvis du som skoleelev i 8. - 9. eller 10. klasse skal i erhvervspraktik, tilbyder Aller Media A/S et begrænset antal praktikpladser i uge 10 og 44. Af ressourcemæssige årsager, kan vi kun tilbyde de nævnte uger, og til uge 10 skal du søge i uge 01, og til uge 44 skal du søge i uge 35, og du får besked senest ved udgangen af ugen efter ansøgningsfristen.

 

Da det samlede antal praktikpladser er begrænset, og da vi har erfaring for at modtage mange ansøgninger, er der desværre mange, som ikke kommer i betragtning, så du skal sørge for at have alternativer klar.

 

Jobbet

I løbet af praktik ugen får du en bred orientering om mediebranchen, huset, redaktionerne, interne og eksterne samarbejdspartnere. Det meste vil foregå i Aller Huset på Havneholmen ved siden af Fisketorvet, men du kommer også på besøg på Allers trykkeri i Taastrup samt steder, der bliver bestemt af den journalist, du følger nogle af dagene. Det er tre dage i ugens løb, du følger en journalist/researcher på et blad/magasin.

 

Du møder mandag morgen kl. 09.00 og opholdet slutter fredag eftermiddag. Madpakken kan du lade blive hjemme.

 

Din profil

For at komme i betragtning til en praktikplads er det vigtigt, at du:

 

  • Er oprigtigt interesseret i mediebranchen og ønsker at lære mere om, hvad der foregår ”bag kulisserne”.
  • Er nysgerrig for at lære mere og klar til at prøve nye ting.
  • Går i 8. - 9. eller 10. klasse.
  • Skal acceptere, at du måske ikke kommer på dit ”favoritblad”.
  • Accepterer at opgaver, kan forekomme uden for normal arbejdstid.

 

Vi tilbyder

En spændende og lærerig uge i et kreativt og dynamisk mediehus.

 

Kontaktperson

HR-koordinator Louise Liengaard, telefon 72342107, louise.liengaard@aller.com

 

Ansøgning

Send din ansøgning senest 30. august 2020, via vores online rekruttingssystem på http://www.aller.dk/ under "Karriere" eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 30. august 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.