Praktikant til ELLE Style Awards

Interesserer du dig for mode og skønhed? Og vil du udvikle dine kompetencer indenfor projektledelse af et større mode-event? Så er du måske den, vi leder efter.

 

Alive, et eventbureau powered by Aller, leder efter en praktikant til at assistere på ELLE Style Awards 2020. Dine opgaver vil primært bestå i at assistere og koordinere diverse gøremål frem til eventen afholdes i maj, men du vil også få mulighed for selvstændige opgaver, ligesom du vil være med til at afvikle eventet.

 

Vi er en meget spændende og travl afdeling, hvor kreativitet, selvstændighed og samarbejde er i højsædet. Som praktikant får du primært mulighed for at arbejde med eventafdelingen, men du vil også komme til at have med ELLE redaktionen at gøre. Du vil få forskellige ad hoc-opgaver, men også faste opgaver, så du får et godt indblik i arbejdet i en eventafdeling og dets mange facetter. Praktiktiden er cirka 30 timer om ugen med mulighed for flekstid.

 

Du vil komme til at prøve kræfter med at:

 • Udarbejde gæstelister
 • Supportere sponsorer samt at afvikle deres aktiviteter under eventen
 • Koordinere netværksmøder og pre-events
 • Assistere mht. opsætningen og afviklingen af eventet

 

Du skal:

 • Kunne bevare overblikket i hektiske situationer
 • Være positiv og altid i godt humør
 • Være interesseret i at koordinere
 • Kunne arbejde selvstændigt, også under pres
 • Være struktureret og holde overblik over dine arbejdsopgaver
 • Hvis du også interesserer dig for modebranchen, så er det et plus.

 

Du læser højst sandsynligt projektledelse, kommunikation eller markedsføring på et relevant studie. Praktikforløbet er ulønnet, du får SU, og det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du opnår ECTS point.

 

Vi tilbyder dig:

 • Et praktikophold fra 1. februar til 1. juli 2020, hvor praktiktiden er ca. 30 timer om ugen med mulighed for flekstid
 • Frokost i kantinen
 • Relevante og varierende arbejdsopgaver
 • En hyggelig og social arbejdsplads med højt til loftet og åbenhed for nye idéer

 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Rikke Dimes Achiam på Rikke.Achiam@aller.com

 

Ansøgning

Er du interesseret i praktikopholdet, så send en kort motiveret ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk, under “Karriere”, eller klik på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.