Regnskabsassistent til kreditor team

Motiveres du af regnskabsopgaver inden for kreditorbogholderi?

I Aller Media har vi netop nu en spændende ledig stilling i vores økonomiafdeling. Med en bred kontaktflade internt i organisationen, vil dit job bestå af kreditor- og finansbogholderi samt afstemninger og kontrol. Lyder det, som noget for dig?

 

Om jobbet

Du vil få en alsidig og udadvendt hverdag med stor berøringsflade til Aller Medias forretningsområder, samt til vores leverandører, og du vil få ansvar og mulighed for at præge din rolle undervejs. Du vil skulle arbejde i tæt samspil med 14 kompetente medarbejdere i en afdeling med højt til loftet og en uformel tone - vi har for eksempel lige kunne fejre "nytår" med kransekage, nu det nye regnskabsår stod for døren.

 

Du vil endvidere skulle:

 • Modtage, kontrollere samt kontere fakturaer
 • Håndtere personaleudlæg i zExpense
 • Bogføre lønfil, leverandørfiler og lignende
 • Oprette betalingsforslag og manuelle betalinger
 • Overvåge manglende godkendelser og forfaldsliste
 • Afstemme balancekonti, herunder kreditormodul
 • Varetage øvrige bogholderiopgaver.

 

Din profil

Vi søger dig, der er uddannet bogholder eller regnskabsassistent og har minimum 2 års erfaring fra lignende stilling. Du besidder en god portion humor og selvironi, og kaster dig ud i nye projekter med selvstændighed og viljen til at lykkes. Det er en fordel, hvis du har kendskab til at arbejde i en nordisk koncern.

 

Det er endvidere vigtigt, at du har erfaring med følgende:

 • Navision og Officepakken – særligt Excel  
 • Danske Banks betalingsløsninger
 • Kendskab til Palette en fordel
 • Engelsk og skandinavisk i skrift og tale.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef, Mads Korning, på mobil: 4255 0518.

 

Ansøgning:

Interesseret? Skynd dig at sende dit CV og en kort ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 21. oktober 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.