OTW søger en praktikant til projektledelse til foråret 2020

Brænder du for projektledelse, elsker deadlines, tidsplaner og budgetlægning? Kan du balancere i en hverdag med mange forskellige mennesker og opgaver? Så er det dig, vi i OTW leder efter til vores kontor på Havneholmen i Kbh.

 

Hvem er OTW?

I OTW (Off the Wall) skaber vi fortællinger, der skaber forandring. Vi er rådgivere og historiefortællere på tværs af medier, discipliner og kanaler. Gennem mere end 30 år har vi fortalt historier for nogle af de stærkeste brands og organisationer i Norden. Med engagerende og effektivt indhold løfter vi vores kunder ud af støjen og tættere på deres mål og modtagere.

 

OTW er en selvstændig virksomhed under Aller-koncernen. Vi er 65 medarbejdere, hvoraf hovedparten sidder på 4. sal i

Aller-huset på Havneholmen i København. Den resterende del af medarbejderne sidder i Jægergårdsgade i Aarhus.

Du kan læse mere om os på www.otw.dk.

 

Du vil i et praktikforløb hos os:

• Indgå i planlægning af større projekter, herunder tidsplaner og budgetter

• Selvstændigt styre mindre projekter for kunder og interne

• Være med til at planlægge produktioner, fx fotoskydning og mindre film, herunder udarbejdelse af skydeplaner, indkøb af   rekvisitter og deltagelse på foto

• Indhente priser og tilbud hos leverandører

• Indhente materiale og annoncer fra kunder, mediebureauer og leverandører.

• Briefe kreative og grafikere, redaktionelle og digitale kolleger på opgaver

• Analysere og researche på kunder og projekter

• Opleve sparring og vejledning fra kolleger og ledelse – alt efter opgave.

 

Absolut vigtigt:

  • Vi betaler din frokost – og du får dagligt adgang til den mest fantastiske frokostbuffet, og morgenmad om fredagen
  • Fredag kl. 15.00 er kalenderen booket til voxpop og fredagscafe

 

Du:

  • Er kommunikativt stærk i dialogen med kunder og kolleger
  • Trives med deadlines, struktur og detaljer
  • Er udadvendt, initiativrig og ved, hvordan du spiller dig selv på banen i en travl organisation
  • Er i gang med en relevant bachelor- eller kandidatuddannelse, fx på CBS, DMJX eller lignende.

 

Du kommer til at indgå i et projektledelsesteam på 6 medarbejdere, der tilsammen håndterer al styring og ledelse på alle kundernes projekter. Du vil også komme til at arbejde tæt sammen med bureauets kontaktchefer, kreative og grafikere, redaktionelle og digitale kræfter.

 

Praktikforløbet er ulønnet. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse og modtager SU, ligesom det er et krav, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS point.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte senior project manager Tina Holdgård Hansen på tlf. 26 17 49 31 eller HR-ansvarlig Lisbeth Kildahl på tlf. 24 86 40 37.

 

Ansøgning

Er det dig, vi leder efter? Så send os en ansøgning og CV! Men husk, vi holder samtaler løbende, så send det allerede i dag, via vores online rekruttingssystem på www.aller.dk under "Karriere" eller ved at klikke på nedenstående link.

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 18. november 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.