Praktikant til Aller Creative Studio

Drømmer du om et praktikophold i et af Danmarks største mediehuse, hvor du får lov til at udvikle din kreativitet og dine kompetencer indenfor produktion af kommercielt indhold til både print, web og SoMe?

 

Aller Creative Studio udvikler og producerer skræddersyede kommercielle indholdsløsninger på tværs af Aller Medias brands, formater og platforme i samarbejde med kommercielle partnere og annoncører.

 

Du vil blive en del af et team med spændende projekter indenfor livsstils-, boligindretnings-, mad- og modebranchen, hvor du er med hele vejen fra idéudviklingen til kampagneplanlægning og produktion af indholdselementer.

 

Dine arbejdsopgaver

I samarbejde med teamet har du mulighed for at strikke praktikforløbet sammen efter dine faglige kompetencer og interesseområder. Måske er du allerede en haj til at kommunikere digitalt til forskellige målgrupper? Eller nysgerrig på at klippe engagerende videoer til de sociale medier? Uanset hvad, så skræddersyer vi i samarbejde en stilling, som passer til dine kompetencer. Vigtigst er, at du har gå-på-mod, er en kreativ ildsjæl og interesserer dig for hele kommunikationspaletten. Som person har du sans for detaljen, er en teamplayer og trives i et miljø med masser af tempo.

 

Du vil indgå i teamet på lige fod med de øvrige ansatte og komme med i studiet og ”i marken” på foto- og videooptagelser, lave engagerende indhold til Instagram, Facebook og de mange websites, deltage i brainstorms, udarbejde kampagneoplæg og meget andet. Undervejs i forløbet afholdes samtaler med Head of Creative Studio, hvor der diskuteres både faglige og sociale aspekter af praktikken.

 

Du kommer bl.a. til at prøve kræfter med

  • Idé- og konceptudvikling samt eksekvering af kampagner og events
  • Videoproduktion - både med at tilrettelægge, filme, klippe og style
  • Sociale medier og influencer-marketing
  • Storytelling – både visuelt og på skrift

 

Praktikforløbet er ulønnet, og du får SU. Det er et krav, at du er i gang med en videregående, relevant uddannelse. Det vil sige, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS point.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Head of Creative Studio Rikke Bo Lundberg på tlf. 22 54 21 24 eller Native Development Manager Kristine Lyck Dreehsen på tlf. 50 76 16 77.

 

Ansøgning

Send en kort motiveret ansøgning og dit CV via vores online rekruttingssystem på www.aller.dk under "Karriere" eller ved at klikke på nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende.

 

Start: Efter aftale, men gerne hurtigst muligt og senest februar.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 1. december 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.