Studentermedhjælper til apps og web

Læser du kommunikation, informationsvidenskab, dansk eller lignende, og har du lyst til at arbejde med at udgive vores indhold på spændende nye digitale platforme, så er du måske Aller Medias nye studentermedhjælper i Content Transaction Center (CTC).

 

Vi søger en struktureret og ansvarsfuld medhjælper, som er drønskarp til dansk og som samtidig har interesse for digitale kanaler og systemer. Det er et plus, hvis du har kendskab til Aller Medias mange titler og målgrupper. Du skal kunne arbejde op til 15 timer/uge, men kan selvfølgelig arbejde færre timer, når du skal til eksamen eller holde ferie. Vi en ”lille” afdeling med tre fastansatte og tre studentermedhjælpere, der nyder at have det sjovt.

 

Dit arbejde

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • kopiere vores tekster, podcasts og videoer samt at tilrette dem til apps og web
 • komprimere og redigere billeder via Photoshop
 • kvalitetstjekke indhold i vores apps
 • opdatere produktionsstyringsark
 • diverse ad hoc opgaver.

 

Om dig

Du er vant til at arbejde i et højt tempo med mange samtidige opgaver, er positiv og udadvendt. Du er desuden:

 • hurtig og får meget fra hånden
 • struktureret og har overblik
 • selvtænkende og har gåpåmod
 • fleksibel i forhold til opgaver og åben for at byde ind med nye ideer.

 

Din uddannelse og erfaring:  

 • Du læser en relevant uddannelse, er skarp til at fange slåfejl og arbejde systematisk
 • Vi ser gerne, at du har mindst halvandet år tilbage af din uddannelse
 • Du har gerne erfaring med at lægge opslag på web eller SoMe.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en studenterstilling på op til 15 timer om ugen i et år med mulighed for forlængelse. Vi kan tilbyde et spændende job med gode kolleger, kantineordning, frugtordning, massage og en luksuriøs placering på Havneholmen i København.

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for CTC, Allan Hjelm Gabe, på mail: allan.gabe@aller.com.

 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag d. 25. november 2019.

Stillingen besættes hurtigst muligt med opstart senest den 16. januar 2020.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 24. november 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.