Praktikant søges til madredaktion

Er du glad for mad, og elsker du at skrive? Så er det måske dig, vi søger som praktikant til Aller Mads redaktion fra februar 2020.

 

 

Hvem er vi?

Hos Aller Mad producerer vi madstof til alle Allers magasiner og ugeblade, blandt andet SPIS BEDRE, femina, Mad & Bolig, ISABELLAS og Søndag. Vi fylder bladene med inspirerende opskrifter, smukke madbilleder og spændende nyheder om trends og tendenser. Derfor snakker vi også utrolig meget om mad og spiser nok mere hjemmebagt kage end den gennemsnitlige arbejdsplads. Derudover er vi en del af Aller Media, landets førende udgiver af magasiner og ugeblade.

 

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant hos os får du indblik i livet på en redaktion og får rig mulighed for at udvikle dine skrive- og redigeringsevner.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

  • skrive notestof til ugeblade og magasiner (korte tekster om fx det nyeste grej til køkkenet)
  • udvikle nye arbejdsgange for koordinering og planlægning af notestof
  • deltage i redaktions- og idémøder, hvor du får indblik i arbejdsgangene i et stort mediehus

 

Praktikperioden løber fra februar 2020 til juni 2020, og du skal kunne være på redaktionen ca. 30 timer om ugen. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse og modtager SU, ligesom det er et krav, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS-point. Vi tilbyder gratis frokost i vores lækre kantine hver dag, og vores kontor ligger på Havneholmen i København, hvor du vil have det meste af din daglige gang.

 

Du er:

  • glad for og dygtig til at skrive
  • en haj til at stave og sætte kommaer
  • god til at sætte ting i system
  • kreativ, fuld af gode idéer og har æstetisk sans
  • struktureret, god til at arbejde selvstændigt og holde overblik over dine arbejdsopgaver

 

Du læser en relevant, videregående uddannelse inden for dansk, kommunikation eller lignende.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Sofie Tøttrup Rasmussen, Redaktør, på sofie.rasmussen@aller.com.

 

Ansøgning

Er du interesseret? Vi holder samtaler løbende, så send allerede i dag dit CV og en kort ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under "Karriere" eller ved at klikke på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 31. december 2019

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.