Filmpraktikant til Allie Studio

Vil du være med til at filme, klippe og udvikle reklame- og webfilm? Så søg om en praktikplads i Aller Medias produktionsafdeling, Allie Studio!

 

Måske læser du film- og medievidenskab, en uddannelse på DMJX eller noget tredje. Det vigtigste er, at du kan få merit for dit praktikophold, og har lyst til at have et kamera i hånden og klippe en masse film.

 

Er det dig, vi søger?

  • Du har lyst til en praktik på ca. 5 måneder, med start i 2020
  • Du elsker at fortælle historier i levende billeder og har sans for at omsætte kreativitet til målrettet kommunikation
  • Du har erfaring med at filme og klippe, men vil gerne udvikle dine færdigheder indenfor filmfotografi og klipning (premiere pro)
  • Du er klar på en hverdag, hvor du skal holde overblik over mange kunder og opgaver på samme tid, men også med søde kollegaer, der står klar til at vejlede dig
  • Du har mod på at lære og er ikke bange for at fejle

 

Vi tilbyder:

  • En hverdag, hvor du følger vores to faste filmfotografer- og klippere samt er i tæt samarbejde med motion designere, tilrettelæggere og produktionsledere
  • Du kommer til at sidde i dejlige omgivelser hos Aller Media på Havneholmen i København, med gratis frokostordning
  • Vi klæder dig på til en fremtid, hvor du både kan mestre produktionsstyring, tilrettelæggelse, lydoptagelse, lyssætning samt konceptudvikling
  • Vi er et hus med egen udstyrspakke, lyd- og filmstudier
  • Praktikken er som udgangspunkt på 37 timer om ugen. Det er ulønnet, derfor er det et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor du får ECTS-point for din praktik.

 

Som praktikant hos Allie, bliver du en del af en kreativ familie og en del af et stort Aller-hus i en rivende udvikling inden for både film og podcast. Vi er 11 faste medarbejdere med kompetencer lige fra motion design til lydproduktion, tilrettelæggelse, produktionsstyring, konceptudvikling, filmfotografi og klipning samt stillfotografi.

 

Udover arbejdet med Allers egne brands, som bl.a. Spis Bedre, IN, femina, Alt om haven og Vi Unge, vil du også samarbejde med vores eventbureau ALIVE og med Allers content marketing bureau, OTW. Af eksterne kunder kan bl.a. nævnes Matas, Lederne, Arla, BabySam og Det Kgl. bibliotek.

 

Tjek os ud her: https://www.alliestudio.dk/ eller på vores Instagram: @alliecph

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til praktikstillingen, kan du kontakte Direktør, Anita Daniel, Anita.Daniel@allie.dk

 

Ansøgning

Send din ansøgning til vores online rekruttingssystem på http://www.aller.dk/ under karriere eller klik på nedenstående link.

Vi holder løbende samtaler.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.