Praktikant søges til Aller Mad

Er du glad for mad, og vil du have erfaring med, hvordan opskrifter produceres til forskellige målgrupper? Så er det måske dig, vi søger som praktikant til Aller Mads redaktion fra september 2020.

 

 

Hvem er vi?

Hos Aller Mad producerer vi madstof til alle Allers magasiner og ugeblade, dvs. SPIS BEDRE, femina, Mad & Bolig, ISABELLAS, Søndag, Familie Journal og Ude & Hjemme. Vi fylder bladene med inspirerende opskrifter, smukke madbilleder og spændende nyheder om trends og tendenser. Derfor snakker vi også utrolig meget om mad og spiser nok mere hjemmebagt kage end på den gennemsnitlige arbejdsplads. Derudover er vi en del af Aller Media, landets førende udgiver af magasiner og ugeblade.

 

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant hos os får du indblik i livet på en redaktion og får rig mulighed for at udvikle dine redigeringsevner.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • redigere opskrifter, så de bliver så let forståelige som muligt
 • skrive noter om trends og tendenser på tværs af vores titler
 • deltage i redaktions- og idémøder, hvor du får indblik i arbejdsgangene i et stort mediehus
 • hjælpe til med forskellige opgaver, hvor der er behov for det.

 

Du er:

 • glad for og dygtig til at skrive
 • en haj til at stave og sætte kommaer
 • interesseret i madlavning
 • kreativ, fuld af gode idéer og har æstetisk sans
 • fuld af gåpåmod
 • struktureret, god til at arbejde selvstændigt og holde overblik over dine arbejdsopgaver
 • sandsynligvis i gang med en uddannelse inden for dansk eller kommunikation.

 

Praktikperioden løber fra september 2020 til december 2020 (med mulighed for tilpasning til dine behov), og du skal kunne være på redaktionen ca. 30 timer om ugen. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse og modtager SU, ligesom det er et krav, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS-point. Vi tilbyder gratis frokost i vores lækre kantine hver dag, og vores kontor ligger på Havneholmen i København, hvor du vil have det meste af din daglige gang.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Sofie Tøttrup Rasmussen på sofie.rasmussen@aller.com.

 

Ansøgning

Er du interesseret? Vi holder samtaler løbende, så send allerede i dag dit CV og en kort ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under "Karriere" eller ved at klikke på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 1. maj 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.