Vi Unge og ELLE søger praktikanter til efteråret 2020

Vil du have en praktikplads, hvor du kommer til at skrive nyheder om kendisser og modebranchen på daglig basis? Er du frisk på at stille dig foran kameraet, når der skal filmes stories til Instagram eller sjove challenges til YouTube? Og er du frisk på at producere indhold om alt fra Riverdale til international mode? Så er du måske vores nye praktikant!

 

Allers ungdomsafdeling, der producerer blandt andet Vi Unge og ELLE, søger praktikanter, der brænder for at producere indhold til en ung målgruppe, vil elske at arbejde med digitale medier, og som har lyst til at udvikle sine kompetencer inden for kommunikation, visuel formidling og redaktionelt arbejde.

 

Det tilbyder vi:

 • Du vil få stor indsigt i redaktionelt arbejde, hvor du blandt andet vil lære at researche, interviewe og producere indhold til vores unge målgrupper.
 • Du vil arbejde med sociale medier, artikel- og videoproduktion.
 • Du vil blive en del af hverdagen på en dynamisk ungdomsredaktion.
 • Du vil deltage i relevante møder og idéudviklinger.
 • Du vil lære en masse om at arbejde med og formidle til en specifik målgruppe.
 • Du vil få arbejdsplads i vores flotte hus på Havneholmen og en lækker frokostordning.

 

Sådan er du:

 • Du elsker at skrive og er god til at formulere dig på skrift.
 • Du interesserer dig for populær kultur, mode, ungdomsliv, livsstil – ja, alle de emner, som Vi Unge og ELLE skriver om.
 • Du har en åben og positiv indstilling og er god til at arbejde struktureret og grundigt.
 • Du brænder for at formidle til unge – både på skrift og i (levende) billeder.
 • Du er interesseret i og har erfaring med sociale medier som Instagram, Facebook og YouTube.

 

Du vil arbejde ca. 30-37 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider. Praktikforløbet er ulønnet, og det er et krav, at du er i gang med en videregående SU-berettiget uddannelse. Det vil sige, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS-point.

 

Praktikperioden starter ultimo august/primo september og varer 4-6 måneder afhængigt af dit studie.

 

Ansøgning

Er du interesseret? Så send din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi holder samtaler løbende.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, så kontakt Digital Editor Nikita Hoffmann Andersen på nikita.andersen@elle.dk.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 3. maj 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.