Skal du i erhvervspraktik i uge 44, 2021?

Vi Unge, femina, BILLED-BLADET, Ude og Hjemme. De gode historier er alle steder! Vil du med om bag kulissen og opleve, hvordan vores ugeblade og magasiner bliver til?

 

Om du er til skæbnehistorier til Ude og Hjemme, historier om karriere og kærlighed i femina, vil opleve, hvordan Se og Hør jagter Paradise Hotel-skandaler eller noget helt fjerde, så har vi den helt rigtige praktikperiode til dig. Kommer du i praktik hos os, kan du både opleve, hvordan de forskellige blade og magasiner planlægger interviews, temaer i bladene og indhold til Instagram samt meget mere.

 

Du får altså en helt unik oplevelse og erfaring med, hvordan et mediehus fungerer og hvordan redaktionerne fungerer. Det meste af din praktikuge vil foregå i vores flotte Aller Hus med udsigt til vandet, men du vil også opleve, hvordan maskinerne i Trykkeriet arbejder på højblus hver dag for at printe blade og magasiner til vores mere end 2 millioner læsere. Tre dage om ugen vil du følge en journalist og de resterende dage går med at høre om, hvordan de arbejder i fotostudiet og marketing samt HR og Kommunikationsafdelingen.

 

Det praktiske

Du møder hver dag kl. 09:00 – og hver dag serverer vi lækker frokost i kantinen.

  • Vi har et begrænset antal praktikpladser
  • Vi udbyder kun erhvervspraktik i uge 10 og uge 44
  • Du går i 8.-9. eller 10. klasse
  • Det er ikke garanteret, at du kommer på dit favoritblad
  • Nogle arbejdsopgaver kan foregå uden for normal arbejdstid

 

Vil du vide mere, inden du søger?

Så kontakt HR koordinator Louise Liengaard på telefon 72342107.

 

Ansøgning

Er du nysgerrig og klar på at prøve nye ting? Så skriv en fed ansøgning og send den senest den 5. september 2021 via vores online rekrutteringssystem på http://www.aller.dk/ under "Karriere" eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfrist: 5. september 2021

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.