Praktikanter søges til ISABELLAS, Søndag og Familie Journal

Vil du gerne have en fod inden for i mediebranchen?

 

Allers boligredaktion søger to skrivelystne praktikanter, der vil hjælpe med at producere boligstof til magasinet ISABELLAS og havestof til ugebladene SØNDAG og Familie Journal fra ca. 1. februar 2021 og et par måneder frem.

 

Som praktikant hos os får du bl.a. lov til at udvikle dine skriveevner, din visuelle forståelse og bliver skarp på at kommunikere til forskellige målgrupper.

 

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • Idéudvikle artikler fra start til slut.
 • Skrive og redigere små og større artikler om indretning, planter og have.
 • Finde produkter til vores shoppingsider.
 • Deltage i redaktionsmøder og livet på vores redaktion, hvor du får indblik i arbejdsgangene i et stort mediehus.

 

Du er:

 • Glad for og dygtig til at skrive.
 • Kreativ, fuld af gode idéer og har æstetisk sans.
 • Struktureret, god til at arbejde selvstændigt og holde overblik over dine arbejdsopgaver.
 • I gang med en videregående uddannelse, højst sandsynligt inden for dansk, kommunikation eller lignende.
 • Interesseret i vores stofområder.
 • Ikke bange for nye IT-systemer og har teknisk snilde.

 

Vi er:

 • En boligredaktion med godt humør, højt til loftet og hang til søde sager.
 • I alt seks fastansatte journalister, en journalistpraktikant, fire praktikanter og to studentermedhjælpere.
 • Leverandør af stof til Mad & Bolig, Femina, INDRET, IN, Antik & Auktion og forskellige tillæg foruden til SØNDAG, ISABELLAS og Familie Journal.

 

Alt efter uddannelsessted vil arbejdstiden typisk være på cirka 30 timer om ugen med mulighed for flekstid, skoledage etc. Vi giver frokost i vores lækre kantine og mulighed for at repræsentere Aller ved arrangementer ude af huset.

 

Det er et krav, at du går på en videregående uddannelse, at du optjener ECTS-point under din praktik, og at du modtager SU.

 

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til vores online rekruttingssystem på www.aller.dk under karriere eller klik på nedenstående link. Vi holder løbende samtaler og lukker opslaget, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktør Anita Banner: anita.banner@aller.com.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.