IN søger digitalpraktikant fra januar 2021

IN søger en dygtig praktikant til vores digitale redaktion fra januar 2021. Er du vild med mode, skønhed og livsstil og drømmer du om at udvikle dine kompetencer inden for kommunikation, visuel formidling og redaktionelt arbejde? Så er du måske INs nye digitalpraktikant.

 

Vi søger en digital ildsjæl, der brænder for digital kommunikation og sociale medier, og som er klar til at træde ind på vores digitale redaktion fra januar/februar 2021, 30-37 timer om ugen alt efter studie og cirka 5-6 måneder frem.

 

Om IN

IN er en del af enheden ’Aller Trend’ i Aller Media, som også tæller titlerne ELLE, Vi Unge, ELLE Decoration og Dossier, og som digitalpraktikant tilknyttet IN, vil du også indgå i den overordnede Aller Trend digitalredaktion, heriblandt de digitalpraktikanter, der er tilknyttet disse titler. Aller Trends digitalredaktion mødes bl.a. ugentligt, hvor vi sparrer i forhold til erfaringer, viden og indhold, der kan bruges på tværs af flere titler.

 

Som digitalpraktikant på IN vil dine arbejdsopgaver inkludere følgende:

 • Assistere i udarbejdelsen af artikler inden for mode, skønhed, kultur, interiør og kendisser
 • Assistere i udarbejdelse grafisk materiale i Photoshop såsom billedbeskæring og collager
 • Deltage i ugentlige redaktionsmøder med Aller Trends digitalredaktionen, som foruden IN også består af ELLE og Vi Unge, hvor vi vender ugens historier og brainstormer på nye historier/vinkler til MAINlifestyle.dk
 • Indgå i en redaktion med daglig reference og sparring med INs digitalredaktør, Katrine Bojen Krogh

 

Om dig:

 • Du er i sidste del af en SU-berettiget uddannelse (gerne inden for journalistik, kommunikation eller medievidenskab)
 • Du brænder for online-kommunikation og mestrer det danske sprog - herunder grammatik og kommaregler
 • Du har stor interesse for INs kerneområder (mode, skønhed, livsstil og sundhed).
 • Du har en god forståelse for digitale platforme og godt kendskab til sociale medier.
 • Du har erfaring med PhotoShop, INdesign og SEO – eller lyst til at lære det
 • Du er flittig, ambitiøs og engageret.
 • Du kan arbejde struktureret, selvstændigt og målrettet.

 

Det er et krav, at du er på en SU-berettiget uddannelse, og at du opnår ECTS-point under din praktikperiode.

Vi sørger hver dag for, at du kan nyde en lækker frokost i vores kantine og så har vi nogle gode medarbejdertilbud, du også kan gøre brug af.

 

Som digitalpraktikant på IN vil der undervejs i forløbet afholdes samtaler, hvor der diskuteres både faglige og sociale aspekter af praktikken.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til vores online rekruttingssystem på www.aller.dk under karriere eller klik på nedenstående link. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt digitalredaktør Katrine Bojen Krogh på katrine.krogh@aller.com.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.