Commercial Manager B2C – Aller Media A/S

Vil du som Commercial Manager B2C være med til at udvikle, optimere og monitorere Aller Medias forretning på abonnementssalg og detailsalg? Er du stærk analytisk, tænker strategisk, og kan du omsætte det til handling? Vi søger en Commercial Manager til et fantastisk B2C team, som står overfor spændende, udfordrende og udviklende opgaver!

 

Om Salg & Marked

B2C afdelingen er en del af Salg & Marked. Vi arbejder blandt andet med abonnementer og kundeloyalitet. Aller står midt i en digital transformation, hvor eksisterende arbejdsprocesser bliver udfordret og forbedret. Som Commercial manager i B2C får du en central rolle i den proces. B2C afdelingen består foruden teamchef Morten af 6 medarbejdere, der glæder sig til at byde dig velkommen som Commercial Manager i teamet!

Om stillingen

I stillingen får du rig mulighed for at have indflydelse på udviklingen af det kommercielle område, herunder hvordan vi tilgår markedet med vores mange produkter og brands. Du får desuden ansvaret for at identificere udviklingsområder og optimere eksisterende processer, hvilket sker gennem et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Dine primære ansvarsområder omhandler:

 • Udvikling af kundebasen på en bred portefølje bestående af ugeblade og magasiner
 • Udvikle og vedligeholde offers, herunder pris samt eventuel hvervegave
 • Sikring af prisstruktur på tværs af salgskanaler og brands
 • Tæt dialog og koordinering med marketing og retail
 • Løbende monitorering og evaluering af KPI’er på salgsperformance, loyalitet og lønsomhed

 

Din profil

Som Commercial Manager, spiller du en central rolle for at skabe og udvikle forretningen. Du er derfor selvkørende, tager initiativ og tænker udpræget kommercielt. Vi søger desuden en, som:

 • Er kreativ, nysgerrig og modig til at afprøve nye tiltag og udfordre eksisterende arbejdsprocesser
 • Har erfaring med udvikling af kundekoncepter og abonnementsforretninger
 • Er stærk på tal og analyse
 • Kan samarbejde med alle interessenter
 • Har gode kommunikative evner

 

Vi tilbyder:

 • Kontorplads i flotte rammer på Havneholmen med vand på begge sider af Aller Huset
 • Medarbejderfordele såsom massage samt vin-, golf- og kunstklubber
 • En god sundhedsforsikring
 • Frokostordning med varierende, sunde tilbud
 • Løn efter kvalifikationer

 

Ansøgning

Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, bedes du sende din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale og lukker stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet.

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Deadline er den 23. oktober 2020, men vi kan afholde samtaler før da.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamchef Morten Poder på T: +45 20 24 06 67.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.