Forretningsorienteret BI udvikler til Økonomi

Er du drevet af at være helt tæt på forretningen i dit arbejde med BI? Vores Økonomiafdeling søger en forretningsorienteret BI udvikler, der i en nyoprettet stilling får rig mulighed for at præge sin hverdag og arbejdet med at rykke BI-funktionen endnu tættere på slutbrugeren.

 

Det er din opgave som forretningsorienteret BI udvikler

Som vores nye BI udvikler er det dit ansvar i samarbejde med både Økonomi, men også BI-teamet i Aller IT, at forbedre og videreudvikle nuværende processer for BI.

Som forretningsorienteret BI udvikler ligger dit fokus primært på front end funktionen af BI. Du vil derfor have et stort fokus på Data Warehouse og SQL Server, og udvikling af analyser og rapporter i Power BI.

Ikke den almindelige økonomiafdeling

Det er langt fra en traditionel økonomiafdeling du bliver en del af, men i højere grad bliver du en del af en partnerfunktion, der supporterer hele organisationen på økonomiske problemstillinger og udgør således en kernefunktion for forretningen. Holdet i dag består af 5 (snart 6) forskellige profiler, med vidt forskellige styrker og kompetencer.

Det, der er fælles for teamet er, at vi sætter stor pris på det gode samarbejde og intern sparring. Vi er drevet af at skabe forandringer sammen, så det er vigtigt for os, at du naturligt bidrager hertil.

Er du den, vi søger?

Det er vigtigt, at du har den tekniske værktøjskasse i orden, og at du trives i en udadvendt funktion, da du ligesom resten af afdelingen vil samarbejde tæt med afdelingerne i huset.

Du skal brænde for at udvikle BI-løsninger på Microsoft BI platform, og du kan løse BI tekniske udfordringer selvstændigt. Vi er stærke på forretningsforståelsen, og du vil blive BI specialisten i teamet og vores ’go-to’ person på BI tekniske udfordringer. Udover at sikre datakvalitet, vil du i samarbejde med 2 af dine kommende kollegaer i teamet, være en nøgleperson ift. at rulle Power BI løsninger ud i organisationen. Den tekniske sparring får du fra vores nordiske BI afdeling i Aller IT, hvortil du vil få en dottet reference linje.

Kan du tjekke følgende punkter af?

  • Du kan motivere dig selv ved selvstændigt arbejde, men sætter pris på sparring med teamet
  • Du er udadvendt, imødekommende, analytisk og trives med en bred kontaktflade
  • Du har 5 års erfaring med (forretningsorienteret) BI og er vant til at udvikle rapporter og dashboards i Power BI og Excel
  • Du har kendskab til Business Intelligence, kodning, Microsoft SQL

Det er en fordel, hvis du har god økonomisk forståelse enten gennem din uddannelse eller tidligere job.

Ansøgning

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs, eller klik på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater og afholdt samtaler, så vi håber du vil sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål kan du kontakte Winnie Sand, Chef Controller, på T: 5273 0590.

OBS! Da vi overgår til et nyt rekrutteringssystem i slut november, er fristen sat til den 28/11-20. Bliver det nødvendigt, slår vi også stillingen op i det nye system.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 28. november 2020

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.