Microsoft BI Udvikler til Aller IT– Aller Media A/S

Har du erfaring med SQL Server (særligt SSIS og SSAS)? Er du analytisk og nytænkende? Så er det måske dig, vi søger til en af de spændende stillinger i Danmarks største mediehus!

 

Vi søger lige nu en Microsoft BI udvikler til vores nordiske BI afdeling med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

I vores nordiske BI afdelingen varetager vi, i tæt samarbejde med forretningen, alle virksomhedens BI opgaver og aktiviteter.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne favner bredt og varierer fra udviklings- og implementeringsopgaver til datamodellering, dokumentation, optimering, drift og forskellige ad-hoc opgaver.

Som BI udvikler ligger dit fokus især på backend delen af BI løsninger. Du vil derfor have stort fokus på Data Warehouse på SQL Server og ETL med SSIS men også udvikling af rapporter i Power BI. Løsningerne omfatter bla finansiel rapportering, salg og kundeanalyser. Din succes afhænger af din evne til at omsætte forretningskrav til løsninger, kommunikere aktivt med forretningen og drive den forsatte udvikling af området fremad.

Du bliver en del af et team bestående af en teamlead og 4 andre udviklere, der - ligesom du - varetager udviklingsopgaver på nordisk plan.

Din baggrund

Du har en videregående uddannelse og har arbejdet med udvikling af BI løsninger i minimum 2 år. Du skal have et dybdegående kendskab til Business Intelligence og Data Warehousing, især med fokus på ETL-processen. Desuden har du en intuitiv forståelse for datamodellering og et indgående kendskab til Microsoft SQL Server og SSIS. Har du arbejdet med API’er, FTP/SFTP og kender til DevOps, Power BI, samt har interesse for Azure Services herunder Azure Datalake, Machine learning Services og Azure Databricks er det en fordel.

Din personlighed

Du brænder for at udvikle BI-løsninger på Microsoft BI platform, og du kan løse BI tekniske udfordringer selvstændigt. Du er en holdspiller, har gode samarbejdsevner og fungerer derfor godt både i et mindre team, men også som en del af en større virksomhed. Du er nytænkende, men samtidig har du respekt for det bestående. Derudover skal du være proaktiv, synes om at tage ansvar samt have orden i tingene. Du er analytisk indstillet og er istand til at forstå krav og udfordringer og omsætte dem til specifikationer og løsninger.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse i en modig og farverig virksomhed
  • Et spændende job med gode muligheder for at vokse med opgaven
  • Løn efter kvalifikationer
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • Fokus på medarbejdertrivsel og attraktive medarbejdertilbud

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Application and Integration Thomas Ørsted på telefon: 52 21 27 14

Ansøgning

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under 'Karriere', eller klik på nedenstående link.

Der vil løbende blive udvalgt kandidater og afholdt samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.