Jobagent

Her kan du tilmelde dig vores jobagent. Du vil herefter modtage en e-mail, når vi publicerer nye jobopslag.
*
*
*
Hvilke arbejdssteder er af interesse for dig?
Hvilke arbejdsområder er du interesseret i?
Her har du mulighed for at abonnere på udvalgte ord i vores stillingsannoncer. Husk at kommaseparere ved angivelse af flere ord, for eksempel: Salg, Ledelse, HR.
OBS: Når du tilmelder dig Aller Media A/S’ jobagent, behandler vi udelukkende dine oplysninger med henblik på at sende dig en e-mail, når Aller Media A/S publicerer nye jobopslag inden for de områder, som du har tilmeldt dig. Du kan til enhver tid anmode om at blive slettet fra Aller Media A/S’ jobagent via dette link https://www.allerservice.dk/gdpr. Vi opbevarer dine oplysninger i 6 måneder. Hvis du herefter fortsat ønsker at være tilmeldt Aller Media A/S’ jobagent, skal du oprette dig på ny i Aller Media A/S’ jobagent. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan Aller Media A/S behandler dine personoplysninger, herunder dine rettigheder i den forbindelse, i Aller Media A/S’ privatlivspolitik, som du finder via dette link https://derforcookies.aller.dk/

Om Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.