Barselsvikariat: Redaktionschef til Vi Unge

Er du kreativ og ambitiøs? Og brænder du for at formidle til 12-17-årige piger? Vi Unge søger en barselsvikar til stillingen som redaktionschef, som kan formidle i øjenhøjde med teenagepiger og være med til at udvikle Vi Unges brand. Jobbet indebærer at have overblikket over produktionen af Vi Unge-magasinet, herunder redaktionsmøder, redigering, artikelskrivning, samarbejde med vores layoutafdeling og at sikre sammenhæng mellem magasinet og vores digitale kanaler. Du er ung af sind og kan relatere til de interesser og tanker, som teenagepiger har.

 

Hvem er vi?

Vi Unge er teenagepigernes bedste veninde, og det skal de kunne mærke i alt vores indhold – lige meget om de møder os i magasinet, på viunge.dk, på YouTube, i vores podcasts eller på vores Instagram! Og vi producerer indhold om alt det, der betyder noget i en teenagepiges liv. Lige fra skole og menstruation til idoler og kærestesorger.

Du vil få lederansvar og blive en del af en sjov, kreativ og dynamisk redaktion med seks kolleger – og så vil du komme helt tæt på verdens mest fantastiske og loyale målgruppe. Vi Unge holder til i Aller Medias fede domicil på Havneholmen. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2019.

 

Din profil:

Du er uddannet journalist eller har en anden relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, udadvendt og ”easy-going” – og på én gang struktureret og kreativ. Selvom du med denne stilling vil få lederansvar, er det ikke et krav, at du har haft det før. Du ser dig selv som omstillingsparat og proaktiv.

Derudover forventes det, at du:

  • Kan holde overblikket over magasinproduktionen – fra redaktionsmøde til færdigt produkt.
  • Brænder for at formidle til 12-17-årige piger og ved, hvad der rører sig i den målgruppe.
  • Er fuld af idéer, der rammer en teenagepige lige i hjertet og tager udgangspunkt i hendes interesser.
  • Kan samarbejde bredt med alt fra vores grafikere til vores marketingafdeling for at levere det bedst mulige produkt.
  • Kan skrive og redigere tekster og har helt styr på grammatik og vinkling.
  • Er digitalt tænkende og kan bidrage til, at hele Vi Unges univers arbejder sammen.
  • Er kommercielt orienteret og kan samarbejde med vores salgsafdeling om at idéudvikle og producere godt native indhold til vores kunder.
  • Beskriver dig selv som systematisk, detaljeorienteret og struktureret.
  • Er effektiv og vant til at arbejde under skarpe deadlines.
  • Er frisk på at stille dig foran kameraet, når der skal optages sjove videoer til YouTube eller tages billeder til instagram eller til bladet.

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Julie Lund Rosenfeldt Isen på julie@viunge.dk.

 

Ansøgning:

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Sunday, December 9, 2018

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.