Praktikant søges til content marketing-bureauet AllerCP

Mangler du en praktikplads med højt til loftet, nogle af Danmarks mest læste magasiner og spændende kundeopgaver? Så mangler vi måske dig!

 

Vi søger nemlig to dygtige praktikanter til at dele vores dagligdag på content marketing-bureauet AllerCP her til foråret <3

 

Du elsker at kommunikere kreativt, og du vil gerne blive rigtig skarp på at skabe strategisk funderet og kreativt eksekveret content – til forskellige målgrupper på flere forskellige platforme. Og så er du idérig og begejstret! Det skal falde dig naturligt både at tage initiativ selv og at forstå andres idéer og føre dem ud i livet – på tværs af digitale-, print- og sociale medier. Hvis det lyder som dig, så lover vi, at du får en både lærerig og sjov praktikperiode på et af landets førende content marketing-bureauer AllerCP, der er en del af Danmarks største mediehus, Aller.

 

Er det dig?

  • Du synes, det er sjovt at arbejde med content og strategi på sociale medier og kommunikation til forskellige målgrupper, og du vil gerne lære mere om content marketing – på både praktisk og strategisk niveau.
  • Du vil gerne lave content til nogle af landets største virksomheders digitale og sociale platforme samt til landets mest læste magasiner: LIME, SKØN og Kulør. Det betyder både, at du skal have mod på at skrive klassiske tekster, copy til sociale medier eller gå en tur på Fisketorvet og stille spørgsmål til 10 fremmede mennesker.
  • Du er frisk på nye udfordringer, du har et stort drive og lyst til at lære og løse både små og store opgaver – uanset om du skal stå foran eller bagved kameraet.  
  • Du går på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller anden relevant uddannelse.

 

Du får:

  • 4-6 måneders praktik i AllerCP, hvor du får praktisk erfaring med at idéudvikle, interviewe, kommunikere på sociale medier og producere content til både print og digitale kanaler
  • En hverdag fyldt med varierende opgaver og masser af god erfaring til dit CV
  • Et veltilrettelagt praktikforløb med udvikling, oplæg og en stor gruppe søde og dygtige kolleger
  • Fredagsbar, lækker frokost med havkig og byens bedste panorama-udsigt fra 7. sal

 

Praktikstillingen er ulønnet og tilbydes til studerende på en SU-berettiget uddannelse.

 

Om os

Aller CP er et content marketing-bureau, og vi sidder fysisk i det store Aller-hus på Havneholmen i København, hvor redaktionerne på flere end 20 magasiner og ugeblade og flere end 600 mennesker arbejder. Vi er 40 ansatte i hele AllerCP. Læs mere om os på allercp.dk.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktør Lea Pagh på telefon 50 76 14 75.

 

Ansøgning

Send din ansøgning via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Vi afholder samtaler løbende og ansætter snarest muligt, så send gerne din ansøgning afsted allerede nu.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Thursday, December 13, 2018

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.