Senior Account Manager til DG Media

Er du Danmarks bedste key account manager indenfor annoncesalg? Og vil du arbejde med brands som Mercedes, Roskilde Festival og DBU? Så er det nu du skal spidse ørene: DG Media søger nu en ny kollega med masser af brancheerfaring og drive!

Jobbet

Med et job hos DG Media vil du blive en del af Danmarks største annoncesalgsbureau. Vi varetager i dag annoncesalget for mere end 100 magasiner, fagblade, nichemedia og digitale medier.

Vi er specialister i mediesalg, og det er vores målsætning at skabe stærk og effektiv kommunikation for vores kunder - vi tror på kombinationen af seriøs rådgivning og professionelt salg. Vi gør en dyd ud af at være på forkant med de behov, vi oplever i markedet, og vi er altid klar til at gå nye veje.

Hos DG Media bliver du en del af et team på 12 dedikerede kolleger. Du vil være ansvarlig for annoncesalget til en portefølje af medier samt for udvikling af nye annonceløsninger i samarbejde med udgiverne og annoncørerne. Jobbet er meget selvstændigt, og du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag.

Om dig

Som kandidat til stillingen hos DG Media forventer vi, at du har erfaring med printorienteret annoncesalg. Desuden ser vi at du:

  • Kan dokumentere gode salgsresultater
  • Opnår egne mål såvel som at bidrage til det team, du er en del af
  • Har fokus på det værdibaserede salg og opbygning af stærke kunderelationer
  • Kommer fra mediebranchen og har min. 5 års erfaring
  • Behersker dansk i skrift og tale, og er vant til at arbejde med bl.a. MS Office og CRM-systemer

 

Din uddannelsesmæssige indgangsvinkel til jobbet er ikke i højsædet – det vigtigste er, at du har det rette gåpåmod og den rigtige motivation.

DG Media er en del af Aller Media og holder til på Havneholmen. Et job hos os giver dig ikke kun en attraktiv arbejdsplads med frokostordning, bonusordning og pension - det giver dig også mulighed for at udvikle dig i et af Danmarks største mediehuse.

Kontakt

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Salgschef Michael List Jessen på tlf. 3094 6708.

Ansøgning

Send dit CV med dine resultater via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under jobs eller klik på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bemærk, at vi kun modtager CV'er sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Sunday, February 24, 2019

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.