Kundeservice søger ny medarbejder

Til vores unge, friske team i kundeservice søger vi lige nu en ny medarbejder, så hvis du vil tale med de ALLER bedste abonnementskunder, så læs lige med her!

 

Glimt i øjet? Tjek!

Nyder at tale med alle typer kunder? Tjek!

Gode salgsevner? Tjek!

 

Om jobbet

Opgaverne som kundeservicemedarbejder er primært fokuseret på at besvare og servicere indgående opkald fra vores abonnenter med fokus på salg og fastholdelse. Vores fokus er på salget, i alt hvad vi gør og er en vigtig del af vores hverdag – uden at glemme den eminente service.

 

Din profil

Det er et krav, at du har erfaring indenfor enten telemarketing, opsøgende salg eller en kundeservicefunktion med fokus på salg. Du er vant til at arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret, samtidig med, at du har lysten til også at udføre mere rutinemæssige opgaver. Du er udadvendt og har flair for salg.

Du bevarer overblikket i en travl hverdag og er en teamplayer. Vi forudsætter, at du har helt styr på anvendelse af en PC samt Office-pakken og har flair for at sætte dig ind i nye IT-systemer. Vi forventer desuden, at du:

  • Besidder et udpræget sælgergen
  • Forstår at behovsafdække kunden
  • Kan afvikle telefonopkald hurtigt og sikkert
  • Er problemløsende og serviceminded
  • Bevarer overblikket i travle perioder

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef, Sannie Skaaning på T: 28720404.

 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Friday, March 22, 2019

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.