Praktikant: Project Manager til Aller Native Advertising

Drømmer du om et praktikophold i et af Danmarks største mediehuse, hvor du kan få indsigt i og udvikle dine kompetencer indenfor kommercielt indhold til både print, web og SoMe?

 

Aller Native Advertising, som er en del af Aller Mediesalg, udvikler og producerer skræddersyede kommercielle indholdsløsninger på tværs af Aller Medias brands, formater og platforme i samarbejde med kommercielle partnere og annoncører. Vi har susende travlt og søger derfor en praktikant med et gudsbenådet overblik og som fungerer bedst i et mix af strukturerede kampagner og kreative indholdsløsninger.

 

Det vigtigste er dog, at du har talent for projektledelse – og lyst til at blive endnu bedre. Du er selvfølgelig også lærenem, ambitiøs og drevet af at følge projekter fra A-Å. Og så må du også gerne være fuld af gode, konkrete idéer til indhold, som vi sammen med vores kommercielle partnere kan levere til vores målgruppe: Danske kvinder 20+.

 

Du kommer til at prøve kræfter med:

  • Projektledelse af kreative kommercielle kampagner
  • Optimering og evaluering af kampagner
  • Ideoplæg og brainstorms til potentielle kunder, der ønsker sponsoreret indhold hvad end det er artikler, videoer, Social Media-kampagner, events eller noget helt andet.

 

Du skal:

  • Have styr på Microsoft Office pakken
  • Være struktureret og holde overblik over dine arbejdsopgaver
  • Være en mester til at få samarbejdet til at glide
  • Være detaljeorienteret og kunne overholde deadlines
  • Kunne formulere dig på skrift og kunne stave korrekt
  • Kunne arbejde selvstændigt, også når det går stærkt
  • Være studerende på et relevant studie indenfor kommunikation, marketing eller lignende

 

Som Project Manager praktikant vil du blive en del af Aller Native Advertising, og undervejs i forløbet afholdes samtaler med Head of Native Advertising, hvor der diskuteres både faglige og sociale aspekter af praktikken.

 

Du arbejder 37 timer om ugen. Praktikforløbet er ulønnet, og du får SU. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse. Det vil sige, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS point.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Head of Native Advertising Rikke Bo Lundberg på tlf. 22 54 21 24 eller Native Project Manager Rikke Keinicke Hansen på tlf. 60 60 31 05.

.

 

Start: Efter aftale, men gerne hurtigst muligt og senest august.

Application Deadline: Wednesday, May 22, 2019

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.