Mediegrafikerelev

Har du et godt kendskab til grafiske virkemidler, og interesserer du dig for den digitale udvikling? Er du kreativ, er dit mål at blive en rigtig dygtig Art Director, og sætter du pris på at lære faget så er det måske netop dig, vi søger i Aller Media.

 

Vi søger en elev, som ikke er bange for at gå forrest med egne ideer. Vi er en del af en omskiftelig hverdag, hvor du lynhurtigt vil få konkrete opgaver og tildelt tilpas ansvar. Du vil komme rundt i forskellige afdelinger – du vil lære hvordan det er, både at arbejde på en redaktion og bureau.

 

Vi søger en elev som - når andre bruger ord - tænker i grafik og billeder. I din hverdag kommer du til at arbejde sammen med dedikerede grafiske kollegaer i Aller Grafisk Design. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på fleksibilitet og et stærkt fagligt niveau. Du vil som elev komme til at stifte bekendtskab med en lang række arbejdsopgaver som f.eks. grafiske elementer og indhold til magasiner og websites. Som elev vil dine opgaver og uddannelse således kredse om design, udvikling og produktion af:

 

  • Ugeblads- og magasinlayout
  • Markedsføringsmateriale
  • Webgrafik og apps
  • TV- og videografik/redigering

 

Din profil og erfaring

Du tænker digitalt som en del af dit DNA, og kan du slet ikke lade være med at se verden i illustrationer, funktionel grafik og lækkert design. Du trives med ansvar og er god til at strukturere og holde overblikket. Du er serviceminded og ikke bange for at gå i dialog med andre afdelinger i organisationen. Du har bestået grundforløbet som mediegrafiker fra en af de mange erhvervsskoler og ser dig selv som idérig, nysgerrig og kreativ. Derudover vil det være en stor fordel at du:

 

  • Kender til InDesign og Photoshop
  • Gerne har stiftet bekendtskab med Final Cut Pro, Motion eller Illustrator
  • Har erfaring med SoMe
  • Er udadvendt og god til at skabe relationer

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kreativ Chef på Aller Grafisk Design, Kirsten Nielsen: kirsten.nielsen@aller.com

 

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “Karriere”, eller klik på nedenstående link. Du bedes vedhæfte karakterudskrift fra dit grundmodul samt evt. eget grafisk materiale.

 

Opstart er 1. september 2019.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

 

Application Deadline: Sunday, June 30, 2019

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.